ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΓΟΝΤΙΚΑ

Τα ραντεβού με τους παίκτες που είναι στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν ξεκίνησε ο Δημήτρης Γόντικας. Ακόμα και επτά οι μεταγραφές.

Οι επαφές του Γόντικα

Τα ραντεβού για τη νέα αγωνιστική περίοδο και την διαμόρφωση του ρόστερ ξεκίνησε ο Δημήτρης Γόντικας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα τα πει πρώτα με τους παίκτες που έχουν τελειώσει τα συμβόλαιά τους και είναι εισήγηση Φερέιρα η παραμονή τους, όπως οι Νίκος Σπυρόπουλος, Γιώργος Καραγκούνης και Γιοσού Σαριέγκι, αλλά και με τους Λέτο και Μπουμσόνγκ που θα τους προταθεί νέο συμβόλαιο με μειωμένες όμως αποδοχές.

Από εκεί και πέρα σε ό,τι αφορά το μεταγραφικό κομμάτι οι μεταγραφές μπορεί να φτάσουν και τις επτά και κυρίως θα είναι από το εξωτερικό. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, αλλά και με αυτόν στον Παναθηναϊκό θα ασχοληθούν μόνο εφόσον μείνει ελεύθερος, κάτι βέβαια που δεν θεωρείται και αρκετά πιθανό. Εξάλλου οι υπόλοιποι Έλληνες παίκτες μπορούν να κάνουν την διαφορά σε μία ομάδα αυτού του επίπεδου, μοιάζουν απλησίαστοι για τα σημερινά οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου