ΕΓΓΡΑΦΗ, ΣΥΝΔΡΟΜΗ, ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ...

Ανακοινώθηκαν οι τιμές εγγραφής, συνδρομής και διαρκείας της «Παναθηναϊκής συμμαχίας», με φθηνότερη τιμή στα εισιτήρια τα 75 ευρώ.

Εγγραφή, συνδρομή, διαρκείας...

Την Πέμπτη λίγο πριν τηγν έναρξη του ΔΣ τα μέλη της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» ενημερώθηκαν από τον Γιάννη Αλαφούζο για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα αλλά και τις επόμενες κινήσεις του Σωματείου. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το Σωματείο έχει ήδη πάρει ΑΦΜ από την εφορία, ενώ σήμερα Παρασκευή αναμένεται να λειτουργήσει η ιστοσελίδα της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας 2012» που θα δώσει σάρκα και οστά στην προσπάθεια του Γιάννη Αλαφούζου και των συνεργατών του.

Στο θέμα της συνδρομής έγινε η διευκρίνηση πως η ελάχιστη πρώτη συνδρομή ενός μέλους (εγγραφή μέλους δηλαδή) είναι στα 175 ευρώ, ενώ η ετήσια συνδρομή θα ξεκινάει από τα 180 ευρώ.

Όσο για τα διαρκείας της νέας σεζόν, που είναι και το «δυνατό χαρτί», όπως έχει αποφασιστεί η φθηνότερη τιμή διαρκείας ενός μέλους θα είναι στα 75 ευρώ! Από εκεί και πέρα τα πακέτα ανεβαίνουν, όπως και η «ποιότητα των θυρών». Το δεύτερο πακέτο ξεκινάει από τα 500 ευρώ: 280 για την εγγραφή συν 220 για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας.

Το ακριβότερο πακέτο φτάνει τα 10.000 ευρώ και περιέχει 7.000 ευρώ για συνδρομή συν 3.000 ευρώ για δύο διαρκείας σε θέσεις VIP.

Τα συνδεσμιακά εισιτήρια διαρκείας θα τιμώνται μόλις 95 ευρώ και θα μπορούν τα ηλεκτρονικά μέλη να παρακολουθούν όλα τα παιχνίδια της ομάδας έχοντας δώσει ως ελάχιστη συνδρομή 20 ευρώ (20+75= 95 ευρώ).

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου