ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΣ Ο ΔΟΜΑΖΟΣ

Ο «στρατηγός» παρουσιάστηκε δυσαρεστημένος που κανείς δεν έχει ζητήσει την άποψή του για τον σχεδιασμό της ομάδας και αποχώρησε, δηλώνοντας παραίτηση.

Ενοχλημένος ο Δομάζος

Τελικά είναι γραφτό να μην γίνει ένα Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, χωρίς να υπάρχουν εντάσεις μεταξύ των μελών του. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστής ήταν ο Μίμης Δομάζος. Ο «στρατηγός» παρουσιάστηκε ενοχλημένος με το γεγονός οτι κανείς δεν ζήτησε ούτε την δική του γνώμη, ούτε των Κωνσταντίνου και Ελευθεράκη (είχε ειπωθεί οτι οι τρεις τους θα αποτελούν μία τεχνική επιτροπή που θα συμβουλεύει την διοικούσα) για τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ζητώντας τον λόγο από τον Δημήτρη Γόντικα.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού τόνισε πως έτσι λειτουργεί η ομάδα και πως καλό θα ήταν να τα πουν μετά το τέλος του Δ.Σ στο γραφείο του. Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού δεν δέχθηκε αυτή την απάντηση, αποχώρησε και φεύγοντας είπε πως παραιτείται. Βέβαια, αυτό είναι πολύ πιθανό να το είπε πάνω στα... νεύρα του και από το επόμενο συμβούλιο να είναι κανονικά στην θέση του.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου