ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ... ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΚΟΥΙΝΣΙ

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει ανάψει το... πράσινο φως και ο Δημήτρης Γόντικας «τρέχει» για να κρατήσει τον Γκανέζο στην Παιανία.

Κάνουν τα... πάντα για Κουίνσι

Ό,τι περνάει από το χέρι του για να μείνει ο Κουίνσι στην Παιανία, κάνει ο Δημήτρης Γόντικας. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έχοντας στα χέρια του την θετική εισήγηση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για την παραμονή του Γκανέζου μεσοεπιθετικού στο «τριφύλλι» έχει εδώ και μέρες ξεκινήσει τις επαφές με τον μάνατζερ του παίκτη, αλλά και με την Αλ Σαντ, προκειμένου ο «σπρίντερ» να μείνει στο ρόστερ των «πράσινων» και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Βέβαια παρά την επιθυμία του Παναθηναϊκού, αλλά και του παίκτη, η υπόθεση σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολη. Και αυτό γιατί στην περσινή συμφωνία για τον δανεισμό του, η ρήτρα ήταν κοντά στα 2,5 εκατομμύρια. Ποσό που είναι απαγορευτικό για τους «πράσινους», όμως φαίνεται πως έχει βρεθεί μία άλλη λύση, προκειμένου η Αλ Σαντ να πειστεί να παραχωρήσει εκ νέου τον Κουίνσι, παρά το γεγονός οτι διανύει το τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και από επόμενο καλοκαίρι θα είναι ελεύθερος.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου