«ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ»

Συνέντευξη σε περιόδικό για tattoo lovers -στην ελληνική του έκδοση- παραχώρησε ο Τζιμπρίλ Σισέ και μεταξύ άλλων όπως ήταν φυσικό αναφέρθηκε και στο «Τριφύλλι».

«Ελπίζω να βρεθεί λύση»

Ο Γάλλος άσος στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Inked μίλησε για τον Παναθηναϊκό και το ενδεχόμενο επιστροφής του στην όμαδα, καθώς επίσης και για τον κόσμο του «Τριφυλλιού» με τον όποιο έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο.

Αναλυτικά μέρος της συνέντευξης του Σισέ στο Inked:

Για τον Παναθηναικό: «Ελπίζω η κατάσταση να βελτιωθεί στα διοικητικά της ομάδας, να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις και στο μέλλον να μπορώ να ξανασυζητήσω με τους υπεύθυνους της ομάδας»

Για τους φίλους του Τριφυλλιού: «Έχω δυο tattoos στο σώμα μου που σχετίζονται με ομάδες. Το ένα είναι της Λίβερπουλ, το άλλο είναι του Παναθηναϊκού. Για να είμαι ειλικρινής, οι φίλοι του Παναθηναϊκού γνωρίζουν καλά ότι είμαι πολύ δεμένος μαζί τους»

Για τους φίλους του Ολυμπιακού: «Ποτέ δεν είχα προβλήματα με τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Ανεξάρτητα από τι είχε γίνει στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, νομίζω ότι με σέβονταν. Άσχετα αν μέσα στο γήπεδο ήμουν από τους εχθρούς της ομάδας τους»

Για το Euro: «Θα έλεγα ότι η Γαλλία θα βρει απέναντί της την Γερμανία, είναι δυο ομάδες που παρουσιάζονται δυνατές»

Για τα tattoos: «Τα tattoos για μένα είναι πάθος. Το πρώτο μου το χτύπησα σε ηλικία 17 χρονών. Ήταν το tribal σχέδιο που έχω στο στήθος μου»

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
Video 1

«Ελπίζω να βρεθεί λύση»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου