«ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ»

Στο Δ.Σ ο Γιάννης Αλαφούζος είπε για «ασόβαρες καταστάσεις με τον Πρίγκιπα», τα μέλη συμφώνησαν όντας έξαλλα με την Μιχοπούλου και ο πήχης πλέον είναι πιο ψηλά.

«Καμία σοβαρότητα ο Πρίγκιπας»

Σίγουρα η κατάσταση στον Παναθηναϊκό δεν είναι όπως πριν περίπου 2 μήνες όταν τα πάντα ήταν στον... αέρα. Με τις όποιες δυσκολίες το «τριφύλλι» έχει διοίκηση, έχει πόρους και περιμένει και την βοήθεια από τον κόσμο του μέσω της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας». Τα αραβικά σενάρια συντηρούνται από τον Σεπτέμβριο, βασικές διαδικασίες δεν έχουν τηρηθεί από τους κατά καιρούς ενδιαφερόμενους και η δυσπιστία είναι λογικό επακόλουθο στον κόσμο του «τριφυλλιού».

Ο Γιάννης Αλαφούζος από την πρώτη στιγμή έχει κάνει ξεκάθαρο πως δύσκολα πιστεύει ότι υπάρχει κάτι σοβαρό και στο σημερινό Δ.Σ μίλησε για το συγκεκριμένο ζήτημα, έβαλε συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις  και μίλησε για «ασόβαρες καταστάσεις», κάτι με το οποίο συμφώνησαν όλα τα μέλη του Δ.Σ! Αφορμή στάθηκε η επιστολή της εκπροσώπου του Πρίγκιπα, Κασσιανής Μιχοπούλου.

«Η κατάσταση του συλλόγου δεν είναι όπως πριν. Δουλέψαμε αρκετά, ψάξαμε και βρήκαμε χρήματα, βάλαμε χρόνο και καταφέραμε η ομάδα να μην πτωχεύσει και να πάρει την άδεια για το Τσάμπιονς Λιγκ. Τότε όσοι εμφανίστηκαν έλεγαν για 15 εκατομμύρια ευρώ. Που ήταν όλοι αυτοί όταν η ομάδα πήγαινε προς το χείλος του γκρεμού; Αυτά τα χρήματα μπορούμε να τα μαζέψουμε και εμείς. Πρέπει να ανεβάσουμε τον πήχη για τον οποιοδήποτε... Πρίγκιπα αν και όσα γίνονται αυτή την στιγμή είναι ασόβαρα. Δεν γίνεται να ασχολούμαστε με τέτοιες καταστάσεις».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου