«ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΩ, ΜΕ ΑΓΑΠΑΝΕ»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για ακόμη μία φορά στην Πορτογαλία για τον Παναθηναϊκό ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

«Τους αγαπάω, με αγαπάνε»

Μπορεί η σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από περίπου ένα μήνα, να ήταν γεμάτη προβλήματα για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο η σχέσεις αγάπης του Ζεσουάλδο Φερέιρα με τον σύλλογο δεν επηρεάστηκαν καθόλου. Κάτι που τόνισε και ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός μιλώντας web.tv του «maisfutebol.pt».

«Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, θεωρώ ότι η δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα είναι αρκετά θετική και απόδειξη είναι ο σεβασμός και η αγάπη με τα οποία μας φέρονται και βεβαίως η θέληση για επέκταση της συνεργασίας. Με δεδομένες μάλιστα τις συνθήκες, όχι μόνο στην χώρα, αλλά κυρίως στον Παναθηναϊκό, ο οποίος για πρώτη φορά στο οικονομικό κομμάτι βιώνει άσχημες καταστάσεις, κινδύνευσε να μείνει εκτός Ευρώπης λόγω έλλειψης πληρωμών και καθυστερήσεων. Εν ολίγοις με μικρές προοπτικές βελτίωσης για το προσεχές μέλλον, ο τρόπος αντιμετώπισης από την πλευρά μας ήταν η απάντηση μας στον σεβασμό, την αγάπη και την εμπιστοσύνη που έδειξαν για τη δουλειά μας», τόνισε αρχικά τεχνικός του «τριφυλλιού».

Στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε για το κίνητρό του, ενόψει της συνέχειας με δεδομένες τις δυσκολίες που υπάρχουν, απάντησε: «Γιατί όχι, να βοηθήσουμε να βγει η ομάδα από αυτή την δύσκολη κατάσταση. Είμαι σε έναν μεγάλο σύλλογο, τους αρέσω, μου αρέσουν, μου αρέσει η Ελλάδα και θεωρώ ότι οι Έλληνες έχουν τον τρόπο για να βγουν από αυτή την δύσκολη κατάσταση, φαίνεται πως η πολιτική κατάσταση ξεκαθαρίζει», ενώ δεν παρέλειψε να δώσει και μία πολιτική νότα, λέγοντας: «Είμαι αισιόδοξος όσο ήμουν πάντα, αλλά θεωρώ ότι θα υπάρξει σταθερότητα τα επόμενα χρόνια στην Ευρώπη και αυτή θα βοηθήσει όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά και τις υπόλοιπες χώρες που έχουν δεχθεί οικονομική βοήθεια».
 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου