«ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ»

Ο Κώστας Κατσουράνης δεν θέλησε να βάλει την πολιτική στο ματς της Εθνική με την Γερμανία, τόνισε όμως οτι ξέρει καλά τί περνάει η χώρα μας λόγω κρίσης.

«Να παίξουμε για την σημαία»

Μπορεί ο προημιτελικός με την Γερμανία να έχει πάρει και πολιτικές προεκτάσεις για την Εθνική ομάδα, αλλά ο Κώστας Κατσουράνης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε δεν θέλησε να δόθει τροφή για... σχόλια: «Εμείς έχουμε έρθει εδώ να παίξουμε ποδόσφαιρο. Δεν θα ασχοληθούμε με τα πολιτικά. Έχουμε στο νου μας να εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας. Ξέρουμε τι περνά η χώρα μας κι έχουμε αναφερθεί πολλές φορές σε αυτό κατά την περίοδο της κρίσης. Θα παίξουμε για τη σημαία μας, τους εαυτούς μας και τον κόσμο πίσω μας».

Αναφορικά με την πρόκριση της Εθνικής στα προημιτελικά, τόνισε: «Είμαστε περήφανοι που φτάσαμε στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ότι είμαστε μέσα σε αυτές τις ομάδες σημαίνει πάρα πολλά για όλους», ενώ όταν ρωτήθηκε τις διαφορές με το 2004, είπε: «Η ομάδα έχει πνεύμα αυτοθυσίας. Και οι έντεκα θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Με αυτό το πνεύμα, ότι όλοι παίζουμε για την ομάδα, έχουμε καταφέρει όσα έχουμε καταφέρει. Δεν είναι ώρα να κάνουμε συγκρίσεις προπονητών. Περάσαμε πολύ καλά με τον κ. Ρεχάγκελ, είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής. Ο κ. Σάντος έχει άλλη φιλοσοφία. Οι παίκτες έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά, γι’ αυτό συνεχίζουμε να έχουμε επιτυχίες».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 23 Νοεμβρίου