«ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ» Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

Ένοχους για ανθρωποκτονία από πρόθεση του Μ. Φιλόπουλου έχρισε η εισαγγελέας τους Χ.Σακάτη και Β.Ρουμπέτη. Απλή συνεργεία για Β.Ψυκάκο.

«Καταπέλτης» η εισαγγελέας

Με την αγόρευση της εισαγγελέα του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας, συνεχίστηκε την Τρίτη η δίκη για την δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου τον Μάρτιο του 2007 στην Παιανία και μόνο ευχάριστα δεν ήταν αυτά που άκουσαν οι κατηγορούμενοι. Και πως είναι άλλωστε από τη στιγμή που ζήτησε την ενοχή για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση των Χρήστου Σακάτη και Βασίλη Ρουμπέτη και της απλής συνεργίας σε ανθρωποκτονία του Βασίλη Ψυκάκου. Παράλληλα όμως πρότεινε την απαλλαγή για το αδίκημα της απλής συνεργίας σε ανθρωποκτονία του Νίκου Βαγιόπουλου.

Σε πρώτο βαθμό, ο Χρήστος Σακάτης είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη, στους Βασίλη Ψυκάκο και Νίκο Βαγιόπουλο είχε επιβληθεί δεκαετής κάθειρξη, ενώ ο Βασίλης Ρουμπέτης είχε αθωωθεί πρωτοδίκως. Μετά από έφεση του εισαγγελέα όμως βρέθηκε ξανά κατηγορούμενος, με τον εισαγγελέα να παρουσιάζεται βέβαιος οτι είχε συμμετοχή στα όσα έγιναν στην Λεωφόρο Λαυρίου.

Η δίκη θα συνεχιστεί την Πέμπτη και την Δευτέρα με τις αγορεύσεις συνηγόρων πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης, με την απόφαση να αναμένεται μέχρι το τέλος του μήνα.
 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου