ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η... ΑΡΧΗ

Οι 12.000 και πλέον ψήφοι που συγκέντρωσε το Παναθηναϊκό Κίνημα στην παρθενική του ουσιαστικά εμφάνιση, στέλνουν ισχυρό μήνυμα ενόψει της συνέχειας.

Και είναι μόνο η... αρχή

Πολλοί το... χλεύασαν, άλλοι το κορόιδεψαν, ενώ κάποιοι άλλοι απλά αδιαφόρησαν. Τα παιδιά που απαρτίζουν όμως το Παναθηναϊκό Κίνημα δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν την προσπάθειά τους, ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου και τα αποτελέσματα τους δικαίωσαν. Σίγουρα ο αριθμός των 12.439 ψήφων που συγκέντρωσε δεν αποτυπώνει την δυναμική που έχει ο κόσμος του «τριφυλλιού», αλλά αποτελεί ένα πρώτο βήμα προς την σωστή κατεύθυνση...

Μην ξεχνάμε άλλωστε και τα δεδομένα που υπήρχαν. Οι εκλογές αυτές ενδεχομένως να αποδειχθούν οι κρισιμότερες της σύγχρονης ιστορίας της Ελλάδας και ήταν λογικό αρκετός κόσμος να μην έχει πειστεί από αυτή την προσπάθεια. Η διαφήμιση της ύπαρξης και πολύ περισσότερο των θέσεων του Κινήματος ήταν περιορισμένη, με αποτέλεσμα πολλοί να μην γνωρίζουν καν οτι κατεβαίνει στις εκλογές...

Υπό αυτές τις συνθήκες λοιπόν και με δεδομένο οτι ουσιαστικά μετράει μόλις δύο μήνες ζωής, από την... γέννησή του, οι 12.439 ψήφοι μόνο ως θετικό αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί. Κανείς άλλωστε δεν περίμενε να μπει στην Βουλή. Μιλώντας με ποδοσφαιρικούς όρους, η εκλογές της 17ης Ιουνίου ήταν απλά η προθέρμανση. Εκεί που πραγματικά θα αρχίσει το παιχνίδι και το Παναθηναϊκό Κίνημα θα προκαλέσει εφιάλτες, είναι στις δημοτικές εκλογές.

Φανταστείτε για παράδειγμα οι φίλοι του Παναθηναϊκού που μένουν στην Αθήνα και ψηφίζουν στην επαρχία, να φέρουν τα εκλογικά τους δικαιώματα στην πρωτεύουσα, τι έχει να γίνει. Για αυτό λέμε οτι τα αποτελέσματα της 17ης Ιουνίου ήταν απλά η αρχή. 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου