ΒΛΕΠΕΙ ΤΖΑΒΕΛΛΑ!

Τη λύση του Γιώργου Τζαβέλλα ως αντί Σπυροπουλο εξετάζει ο Παναθηναϊκός, ενώ αν μείνει ελεύθερος ο παίκτης θα γίνει κίνηση.

Βλέπει Τζαβέλλα!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Γιώργου Τζαβέλλα για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο διεθνής άσος έχει ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα με την Αιντραχτ Φρανκφούρτης, όμως η παραμονή του δεν θεωρείται καθόλου σίγουρη, ενώ το δεύτερο μισό της σεζόν το πέρασε στο Πριγκιπάτο και την Μονακό με την μορφή δανεισμού, η οποία όμως δεν έκανε χρήση της οψιόν και ο παίκτης επέστρεψε στην ομάδα που έχει τα δικαιώματά του.

Εαν ο Παναθηναϊκός δεν τα βρει με τον Σπυρόπουλο στην πρόταση ανανέωσης που θα του κάνει, τοτε αυτόματα ο Τζαβέλλας γίνεται ο νούμερο ένα στόχος για αντικαταστάτης του, ενώ αν ο παίκτης μπορούσε να μείνει ελεύθερος από την γερμανική ομάδα τότε δεδομένα θα γινόταν κίνηση για την απόκτησή του. Κάτι τέτοιο, πάντως, μοιάζει δύσκολο από την στιγμή που αρκετές γερμανικές ομάδες τον έχουν στη λίστα τους και η Αιντραχτ δεν πρόκειται να τον αφήσει ελεύθερο.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 17 Νοεμβρίου