ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΤΓΚΑΡ

Ο Έντγκαρ Ντα Σίλβα σύμφωνα με δημοσιεύματα βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Φερέιρα, αλλά δύσκολα θα προχωρήσει ο Παναθηναϊκός για απόκτηση του.

Σενάρια για Έντγκαρ

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός είχε απασχολήσει και πέρσι το τριφύλλι αλλά η πορτογαλική ομάδα ήθελε 1,5 εκατομμύριο ευρώ για να τον παραχωρήσει. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν τον ξέχασε και τον θέλει για την κορυφή της επίθεσης, όπως γράφει η εφημερίδα Goal. Πάντως, δύσκολα ισχύει κάτι τέτοιο παρά και τις δηλώσεις του μάνατζερ του.

O μάνατζερ του Έντγκαρ Ντα Σίλβα και συνεργάτης του γνωστού ατζέντη Κάρλος Λέιτε, Μπαρτολομέ Κούρσατς μίλησε αθλητική εφημερίδα για το πράσινο ενδιαφέρον: «Είναι αλήθεια ότι υπάρχει ενδιαφέρον. Θεωρώ ότι μέσα στο επόμενο 15ημερο θα έχουμε τις τελικές εξελίξεις. Είναι αλήθεια πως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Έντγκαρ. Δεν γνωρίζω αν ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει μιλήσει με τον Κάρλος Λέιτε, αλλά ξέρω να σας πω ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για αυτόν. Ακόμα δεν έχει γίνει συγκεκριμένη πρόταση. Ο ποδοσφαιριστής κάνει διακοπές αυτή την περίοδο, όμως θεωρώ ότι δεν θα αργήσει η μέρα που θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του. Πέρα από τον Παναθηναϊκό ενδιαφέρονται για αυτόν κι άλλες ομάδες καθώς τα πήγε καλά στην Πορτογαλία τα τελευταία χρόνια. Θεωρώ ότι μέσα στο επόμενο 15ημερο θα έχουμε τις τελικές εξελίξεις», είπε χαρακτηριστικά.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
Video 1

Σενάρια για Έντγκαρ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου