ΚΡΑΤΑΕΙ ΔΩΝΗ!

Ο Χρήστος Δώνης βαδίζει στα χνάρια του πατέρα του και θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο. Ελπίδες παραμονής και για τον Τάσο.

Κρατάει Δώνη!

Η οικογένεια Δώνη έχει την τύχη να έχει στις τάξεις της δύο μεγάλα ταλέντα, αφού τόσο ο μεγάλος γιος του Γιώργου, ο Χρήστος, όσο και ο μικρότερος Τάσος που αγωνίζονται στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού έχουν πάρει τα γονίδια του πατέρα τους και από πολύ μικροί δείχνουν πως το μέλλον τους ανήκει αρκεί να δουλευτούν σωστά και να πάρουν ευκαιρίες.

Ο Παναθηναϊκός, μάλιστα, δείχνει πως δεν θα αφήσει τα «δικά» του παιδιά να φύγουν και μετά από εισήγηση Φερέιρα ετοιμάζεται να προτείνει επαγγελματικό συμβόλαιο στον Χρήστο Δώνη. Οι άνθρωποι του συλλόγου είπαν στον πατέρα του 17χρονου πως πιστεύουν στον γιο του και προσφέρουν συμβόλαιο τριών ετών, ενώ ο πιτσιρικάς θα ακολουθήσει προετοιμασία με την πρώτη ομάδα. Η πρόταση αναμένεται να επισημοποιηθεί την επόμενη βδομάδα και από τη στιγμή που και οι δύο πλευρές είναι θετικές, όλα δείχνουν συμφωνία.

Την ίδια ώρα ελπίδες να μείνει «πράσινος» υπάρχουν και για τον μικρότερο Δώνη. Ο Τάσος έχει δεχτεί πρόταση από τη Γιουβέντους, αλλά ακόμα δεν έχει απαντήσει. Η προσφορά της «Κυρίας» αφορά συμβόλαιο 3+3 χρόνων, ωστόσο δεν έχει ληφθεί ακόμα οριστική απόφαση για το αν θα κάνει το βήμα στο εξωτερικό σε τόσο μικρή ηλικία. Αν τελικά απορρίψει την πρόταση, θα μείνει στον Παναθηναϊκό.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου