ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ...

Συνεδριάζει το Control Panel της ΟΥΕΦΑ για το Financial Fair Play και στον Παναθηναϊκό περιμένουν να πάρουν το οριστικό ΟΚ.

Το μυαλό στην ΟΥΕΦΑ...

Το μυαλό στη συνεδρίαση του control panel για το Finacial Fair Play θα έχουν σήμερα τα στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς από την απόφασή του, όχι μόνο για το «τριφύλλι» αλλά και για άλλες ομάδες,  θα κριθεί σχεδόν οριστικά το άμεσο μέλλον της ομάδας.

Οπως αναφέρεται και στην εφημερίδα Live Sport, η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως μετά την αδειοδότηση που εξασφάλισε από την ΕΠΟ η ΠΑΕ δεν πρόκειται να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα, αλλά όλα θα κριθούν κατά την διάρκεια της ημέρας αφού η ΟΥΕΦΑ θα είναι αυτή που θα αποφασίσει. Αν δείξει επιείκεια και αποδειχθεί πιστή στη λογική της «νουθεσίας» των ομάδων, ο Παναθηναϊκός θα πάρει την άδεια. Αν προκριθεί ως στρατηγική αυτή της αυστηρότητας, με δεδομένο και ότι οι σημερινές αποφάσεις θα συνιστούν δεδικασμένο για τα επόμενα χρόνια, οι πράσινοι θα... υποστούν σοκ

Αν πάντως σήμερα δεν συμβεί κάτι απρόοπτο θα απομένει πλέον ένα τελευταίο εμπόδιο σ' αυτήν την περιπέτεια: ο έλεγχος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στις 30 Ιουνίου.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου