ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΡΙΩΝ ΩΡΩΝ

Η διοικούσα επιτροπή του Παναθηναϊκού, χωρίς όμως τον Λεωνίδα Πολέμη, συζήτησε για τα οικονομικά, τον σχεδιασμό και το συμβόλαιο του Ζ. Φερέιρα.

Κουβέντα τριών ωρών

Μπορεί οι ρυθμοί να μην είναι και τόσο γρήγοροι, αλλά τουλάχιστον είναι σταθεροί και προς την σωστή του σχεδιασμού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η διοικούσα επιτροπή του Παναθηναϊκού λοιπόν, χωρίς τον Λεωνίδα Πολέμη που βρίσκεται στο εξωτερικό, συνεδρίασε στα γραφεία της ΠΑΕ για πάνω από τρεις ώρες το μεσημέρι της Τετάρτης με κεντρικό θέμα τα οικονομικά και όχι μόνο.

Οι Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Γόντικας και Στράτος Σωπήλης αποφάσισαν στους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους (όπως για παράδειγμα οι Σπυρόπουλος, Σαριέγκι και Καραγκούνης) να γίνει πρόταση ανανέωσης, με μία γενναία μείωση των οικονομικών τους αποδοχών και να αφήσουν για αμέσως μετά αυτούς που δεσμεύονται ακόμη...

Παράλληλα, δόθηκε και τυπικά η έγκριση για το νέο συμβόλαιο του Ζεσουάλδο Φερέιρα και πλέον το μόνο που απομένει είναι το επικοινωνιακό μέρος, δηλαδή η επίσημη ανακοίνωση της παραμονής του Πορτογάλου τεχνικού στον πάγκο του «τριφυλλιού».

Όσον αφορά τα καθαρά οικονομικά ζητήματα, το βάρος θα δοθεί στο να εξοφληθούν τα χρέη προς την εφορία, προκειμένου να ξεπεραστεί ακόμη ένα εμπόδιο στον συγκεκριμένο τομέα και να γίνει πιο εύκολο το έργο των «πράσινων» ενόψει της συνέχειας.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 17 Νοεμβρίου