«ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ»

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αλλάζουν χέρια και τυπικά οι μετοχές της ΠΑΕ, σύμφωνα με την δέσμευση του Γ. Αλαφούζου στους οργανωμένους.

«Τελειώνει η μεταβίβαση»

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το απόγευμα, η νέα συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τους εκπρόσωπους του «Ενιαίου Φορέα Συνδέσμων της Θύρας 13» στο «Κάστρο» της Λεωφόρου Αλεξάνδρας...

Κεντρικό θέμα συζήτησης μεταξύ των δύο πλευρών αποτέλεσε η οριστική μεταβίβαση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη στην «Παναθηναϊκό Συμμαχία», κάτι που αποτελεί απαράβατο όρο για τους φίλους τους «τριφυλλιού» προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή. Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ δεσμεύτηκε πως κάνει ότι περνάει από το... χέρι του, για να τελειώσει άμεσα το θέμα και υποσχέθηκε πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχουμε τις τελικές εξελίξεις.

Μάλιστα, η κουβέντα των δύο πλευρών πήγε και στο θέμα του Πρίγκιπα, με τον γνωστό εφοπλιστή να αποκαλύπτει στους οργανωμένους πως έχει αναθέσει σε διεθνές γραφείο να ψάξει το θέμα, ξεκαθαρίζοντας πως «από τη στιγμή που υπάρχει μία μικρή μερίδα του κόσμου που τον πιστεύει, πρέπει να το κάνω για να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου