«ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ» ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ!

Τα «μηνύματα» αλλά και τα παιχνίδια υπέρ του «άρχοντα των καταδικών» συνεχίζονται. Το «Έθνος» εξαφάνισε την μεταβίβαση και το ποινικό μητρώο του Τσάκα!

«Εξαφάνισαν» μεταβίβαση και καταδίκες!

Η εφημερίδα που όταν ο Τσάκας ξεφτίλιζε τον Παναθηναϊκό, εκείνη παρουσίαζε... αποκλειστικά την ωραία γραμματέα του μάνατζερ από την Καβάλα, συνεχίζει τα περίεργα παιχνίδια. Στο ρεπορτάζ για την συνέντευξη Τύπου του Αλαφούζου «εξαφάνισε» την άμεση μεταβίβαση των μετοχών ενώ δεν αναφέρει πουθενά τις καταδικές του Τσάκα, τις οποίες έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Έλληνας επιχειρηματίας.

Συνεχίζει να πουλάει ελπίδα στον κόσμο του «τριφυλλιού» και να στέλνει... μηνύματα με τον δικό της τρόπο στον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος προσπαθεί να δώσει λύσεις.

Πάντως, δεν είναι η πρωτη φορά που η συγκεκριμένη εφημερίδα παίζει παιχνίδια. Θυμίζουμε ότι και παλαιότερα δίχως επιχειρήματα την... έπεφτε σε Πατέρα και Βγενόπουλο και καταγράφει πιστά όσα λέει το περιβάλλον Τσάκα και Βαρδινογιάννη. Όλη την  εβδομάδα, μάλιστα,  προβάλει πρώτα τις θέσεις του Τσάκα και μετά του Παναθηναϊκού!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 17 Νοεμβρίου