«ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ... ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ»

Απογοητευμένος από τα όσα είπε ο Γιάννης Αλαφούζους στην συνέντευξη Τύπου, παρουσιάστηκε ο Βλάσης Τσάκας στον αέρα της ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

«Ας τον κάνουν... Μάντσεστερ»

Φανερά εκνευρισμένος από τα όσα του καταλόγισε ο Γιάννης Αλαφούζους, παρουσιάστηκε ο Βλάσης Τσάκας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ. «Ευγε στον κ. Αλαφούζο που ανέπτυξε το πλάνο της λαϊκής βάσης. Πρόβλημα του αν δεν θέλει να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με εμάς! Και εμείς δεν πρόκειται να καθίσουμε» ενώ για τις καταδίκες που υποστήριξε ο κ. Αλαφούζος, είπε: «Τοτε καταδικάστε και ένα εκατομμύριο Έλληνες», τόνισε αρχικά και συνέχισε: «Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για άλλα και όχι για την ουσία. Και το έδειξε σήμερα. Αν ικανοποίησαν τον κόσμο τα όσα άκουσε, τότε εντάξει! Πάντως με τον κόσμο δεν γίνονται μπίζνες. Εδώ ψάχνει να πάρει το γάλα του παιδιού του και του ζητάμε χρήματα;»

Στη συνέχεια μάλιστα αποκάλυψε πως ταξιδεύει μαζί με τον πατέρα του Πρίγκιπα Φειζάλ, λέγοντας: «Θα εισηγηθώ απόσυρση και να αφήσουμε τους ήρωες που κατάφεραν να μαζέψουν 1,1 εκατομμύρια Ευρώ να κάνουν τον Παναθηναϊκό... Μάντσεστερ! Δεν υπάρχει σημείο επαφής. Ο έχων ώτα ακούει αυτός που δεν έχει το παίζει όπως θέλει. Από σήμερα δεν θέλουμε καμία επαφή. Μόλις όμως ανοίξει η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα πάμε να καταθέσουμε τα χρήματα και όλοι αυτοί οι λεφτάδες αν μπορούν ας μας κοντράρουν. Αν φυσικά ενδιαφέρεται ακόμα ο Πρίγκιπας...»
 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 17 Νοεμβρίου