ΠΟΙΟΣ «ΦΩΝΑΞΕ» ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ;

Δεν χρειάζεται και πολύ σκέψη για να καταλάβει κανείς ποιος είναι υπεύθυνος για την άφιξη της OYEΦA στην Αθήνα για τους φάκελος αδειοδότησης.

Ποιος «φώναξε» την ΟΥΕΦΑ;

Από την προηγούμενη εβδομάδα όταν και έγινε γνωστή η θετική απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ για την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού, ο μηχανισμός προπαγάνδας της Πλατείας Αλεξάνδρας άρχισε να δουλεύει και πάλι στο... φουλ, θυμίζοντας στιγμές από την περασμένη αγωνιστική περίοδο όταν είχε φτάσει σε σημείο ο μόνιμα ευνοημένος Ολυμπιακός να μιλάει για εχθρικές διαιτησίες.

Βλέπετε, όλο αυτό το διάστημα είχαν σίγουρη την αρνητική απάντηση και για αυτό δεν είχαν πιάσει καθόλου το θέμα. Όταν όμως είδαν πως οι «πράσινοι» βρίσκονταν μία ανάσα από το να πάρουν το ΟΚ, άρχισαν το παραλήρημα το οποίο τελικά δεν είχε κανένα αποτέλεσμα, αφού ο φάκελος του «τριφυλλιού» ήταν προβλεπόμενος.

Έτσι, αποφάσισαν να βάλουν μπροστά τα... μεγάλα μέσα. Η ΟΥΕΦΑ που δεν έδειξε ανάλογο ενδιαφέρον ούτε στα αίσχη που έγιναν πέρυσι στο Καραϊσκάκη, ούτε στην υπόθεση με τα στημένα (όσον αφορά τα... μεγάλα ψάρια) έφτασε σε λίγες μέρες στην Αθήνα και ξεκίνησε να ελέγχει τους φακέλους των ομάδων και ειδικά του Παναθηναϊκού.

Χρειάζεται να σας πούμε κάτι παραπάνω, για να καταλάβει κανείς ποιος είναι αυτός που κίνησε τις διαδικασίες με την επαφή του μέσα στην ΟΥΕΦΑ, για να έρθει εδώ η ευρωπαϊκή ομοσπονδία; Δεν νομίζουμε! 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου