ΧΡΥΣΗ ΔΑΔΑ ΣΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ

Με Χρυσή Δάδα τιμήθηκε ο Ανδρέας Βγενόπουλος από την Ολυμπιακή επιτροπή για τη συνεισφορά του στη συμμετοχή της ελληνικής αποστολής στην ολυμπιαδα του Λονδίνου.

Χρυσή Δάδα στον Βγενόπουλο

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, τίμησε με τη Χρυσά Δάδα τον Ανδρέα Βγενόπουλο σε αναγνώριση των ειδικών υπηρεσιών που προσέφερε προς την Ε.Ο.Ε η Olympic Air.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος, υπήρξε αθλητής της ξιφομαχίας με την ομάδα του Παναθηναϊκού αλλά και γενικότερα δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα Ολυμπιάδας.Η Olympic Air η οποία ανήκει στον ίδιο είναι ο επίσημος χορηγός της Ολυμπιακής Επιτροπής και θα προσφέρει τις υπηρεσίες της για να μεταφέρει και τους αθλητές της ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας στη βρετανική πρωτεύουσα.

Κατά την απονομή της Χρυσής Δάδας ο πρόεδρος της ΕΟΕ ανέφερε: «Ο κύριος Βγενόπουλος είναι λάτρης του αθλητισμού αφού και ο ίδιος συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μόναχο το 1972 με το άθλημα της ξιφασκίας, οπότε δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία» και στη συνέχεια του παρέδωσε τη αναμνηστική χρυσή δάδα των Ολυμπιακών του Λονδίνου. 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 23 Νοεμβρίου