ΠΟΡΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προτεραιότητα την παραμονή στην Πόρτο έχει ο Αντρέ Κάστρο, που βλέπει με καλό μάτι την προοπτική να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό.

Πόρτο και μετά Παναθηναϊκός

Ο Αντρέ Κάστρο αποτελεί από πέρυσι το καλοκαίρι τον διακαή πόθο του Ζεσουάλδο Φερέιρα για τον Παναθηναϊκό. Ο 24χρονος μέσος μετά από μια καλή για αυτόν σεζόν στην Σπόρτινγκ Χιχόν επιστρέφει στην Πόρτο και η παραμονή του στους «δράκους» αποτελεί για αυτόν προτεραιότητα. Παρόλα αυτά εάν κι εφόσον αποφασιστεί να δοθεί και πάλι δανεικός ή με μεταγραφή όπως δηλώνει ο ίδιος ο Παναθηναϊκός του Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι στις πρώτες του επιλογές.

«Δεν έχω επικοινωνήσει με τον κ. Φερέιρα ή με κάποιον άλλον από τον Παναθηναϊκό. Από τη συνάντηση που θα έχει με την Πόρτο θα εξαρτηθεί το πού θα αγωνίζομαι από τη νέα σεζόν», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος μέσος σε αθλητική εφημερίδα και συνέχισε: «Εύχομαι να παραμείνω στην Πόρτο. Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να βρίσκεται στις πρώτες επιλογές μου. Σε περίπτωση που δεν με υπολογίζουν στην Πόρτο θα επανεξετάσω τις παραμέτρους του δανεισμού μου στην ελληνική ομάδα».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου