«ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΠΙΝΤΟ»

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, είχε επαφή με τον Πίνι Ζάχαβι για τον 22χρονο στόπερ της Πόρτο.

«Μίλησε για Πίντο»

Με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό, ο Ματίας Μπιέρσμιρ αποτελεί παρελθόν από τους «πράσινους», ενώ εξαιρετικά αμφίβολο είναι το μέλλον τόσο του Σεντρίκ Καντέ, όσο και του Γιόσου Σαριέγκι. Κάτι που σημαίνει οτι στις άμεσες μεταγραφικές προτεραιότητες του «τριφυλλιού» είναι η απόκτηση τουλάχιστον δύο στόπερ...

Μία περίπτωση που εξετάζει, από τον προηγούμενο Ιανουάριο, «ζεστά» ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, είναι αυτή του Αντρέ Κάστρο. Ο 22χρονος αμυντικός, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε δανεικός από την Πόρτο στην Ολανένσε, αποτελεί προσωπική επιλογή του Πορτογάλου τεχνικού που πριν από 6 μήνες δεν είχε πραγματοποιηθεί για οικονομικούς λόγους. Από τη στιγμή όμως που η ανάγκη ενίσχυσης στην συγκεκριμένη θέση κρίνεται επιτακτική, το... κεφάλαιο αυτό ξανανοίγει για τα... καλά.

Αν κρίνουμε μάλιστα και από τα δημοσιεύματα στην Ιβηρική Χερσόνησο που κάνουν λόγο για επαφή του Ζεσουάλδο Φερέιρα με τον μάνατζέρ του, Πίνι Ζάχαβι, τότε δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να δούμε επιτέλους τον ταλαντούχο Πίντο ντυμένο στα... πράσινα.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου