Ανοιχτός σε επενδυτές

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

04.06.2012 22:09

Ανοιχτός σε επενδυτές

Αν κάποιος θέλει να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό και πείσει τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ για τις προθέσεις του, ο δρόμος είναι... ανοιχτός.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάννη Αλαφούζου στο «aneksartitoi-panathinaikoi.blogspot.gr»

«Ανεξάρτητοι Παναθηναϊκοί»: Αγαπητέ κύριε Αλαφούζο, καταρχήν να σας ευχαριστήσουμε που μας δώσατε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε μαζί σας χωρίς να είμαστε δημοσιογράφοι και έτσι μπορούμε να θέσουμε κάποια ερωτήματα που μέσω twitter και τον περιορισμό των «χαρακτήρων» δεν ήταν εφικτό. Όπως ίσως γνωρίζετε είμαστε μια ομάδα ανθρώπων, απλοί οπαδοί και όχι δημοσιογράφοι για να εργαζόμαστε σε κάποιο μέσο ενημέρωσης έτσι ώστε να σας επισκεφτούμε με όλα τα «παρελκόμενα» και να κάνουμε συνέντευξη. Έτσι θα αρκεστούμε στο τηλέφωνο. Οι ερωτήσεις που θα σας κάνουμε είναι από τα μέλη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩΝ και είναι ερωτήσεις αγωνίας και ενδιαφέροντος για την ομάδα και όχι κακοπροαίρετες.

Από τις 6 Απριλίου και μετά από μια συνεντευξή σας, εμείς σας είχαμε ζητήσει με ανοικτή επιστολή να πάρετε πρωτοβουλίες και να ηγηθείτε ενός σχήματος Λαϊκής Βάσης αφού οι μέτοχοι μας οδηγούσαν στο Πρωτοδικείο και τη πτώχευση. Δεν μπορούμε παρά να σας αναγνωρίσουμε την προσπάθεια που κάνατε και σας ευχαριστούμε για αυτό, αλλά θα πρέπει να προχωρήσουμε παρακάτω όπως αρμόζει στην Ιστορία του Παναθηναϊκού μας και τα 3 εκατομμύρια φιλάθλων του και όχι τα 1,7 εκατομμύρια που σας ενημέρωσαν οι στατιστικολόγοι. (γέλια)

Γιάννης Αλαφούζος: Ευχαριστώ για την επικοινωνία και να διευκρινίσω πως το 1,7 που αναφέρθηκα ήταν με βάση έρευνα και αφορούσε ενήλικες, άρα το πιθανότερο είναι να είμαστε 3 εκατομμύρια. (γέλια)

«Ανεξάρτητοι Παναθηναϊκοί»: Μετά την ανακοίνωση των ιδρυτικών μελών του Σωματείου, μετά από κάποιες δηλώσεις αυτών και την αρνητική απήχηση που είχαν στον κόσμο ορισμένοι, έχετε μετανιώσει για κάποια επιλογή σας; Θεωρείτε πως βιαστήκατε; Υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποια αποχώρηση μέλους;

Γιάννης Αλαφούζος: Μπορείτε να γίνετε πιο συγκεκριμένοι;

«Ανεξάρτητοι Παναθηναϊκοί»: Εννοούμε κατά κύριο λόγο την επιλογή Καμίνη ο οποίος έχει δηλώσει φίλαθλος του Πανιωνίου και φαίνεται να επιδιώκει την κατεδάφιση της Λεωφόρου.

Γιάννης Αλαφούζος: Ο κύριος Καμίνης από την πρώτη φορά που άκουσε για το μοντέλο Λαϊκής Βάσης δήλωσε πως θέλει να βοηθήσει την ομάδα που εκπροσωπεί τον Δήμο που προΐσταται. Θεώρησα πως είναι καλό για τον Παναθηναϊκό σε αυτό το εγχείρημα να έχει τον Δήμαρχο δίπλα του και όχι απέναντί του. Σχετικά με τη Λεωφόρο με έχει διαβεβαιώσει πως σε καμιά περίπτωση δεν θα πειραχτεί αν δεν έχει ο Παναθηναϊκός καινούργιο γήπεδο. Επίσης με διαβεβαίωσε -όταν του εξέφρασα πως υπήρχε περίπτωση να μεταφερθούμε για φέτος στη Λεωφόρο-πως θα βοηθούσε σε όσα έργα χρειάζονταν να γίνουν. Άρα εννοείτε πως δεν έχω μετανιώσει για καμιά επιλογή μου.

«Ανεξάρτητοι Παναθηναϊκοί»: Έχετε τη διάθεση να υπαναχωρήσετε της συμφωνίας που έχετε κάνει με τον κύριο Βαρδινογιάννη αν βρεθεί κάποιος επενδυτής με αρκετά χρήματα και επιθυμεί το 55% της οικογένειας συν ότι ποσοστό επιπλέον πάρει μέσω της ΑΜΚ αν δεν καλυφθεί από τους υπόλοιπους μετόχους;

Γιάννης Αλαφούζος: Δεν χρειάζεται να υπαναχωρήσω, μπορεί ο υποψήφιος επενδυτής να έρθει να μιλήσει με το σωματείο. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα να υπάρξει πρόταση. Μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει πλησιάσει εμένα ή κάποιο άλλο μέλος ως εκπροσώπους του σωματείου που κατέχει το 55% ή την ΠΑΕ και συγκεκριμένα τον κύριο Γόντικα να εκφράσει ενδιαφέρον. Πάντως αν υπάρξει σοβαρό ενδιαφέρον από Έλληνα ή ξένο Επενδυτή με ευχαρίστηση να δεχτώ τον ίδιο να συζητήσουμε και αν είναι η πρότασή του καλή για την ομάδα μας εγώ θα γυρίσω στις επιχειρήσεις μου, αν και δηλώνω πως αυτή τη προσπάθεια για την ομάδα την κάνω με πολύ μεγάλη αγάπη και χαρά.

«Ανεξάρτητοι Παναθηναϊκοί»: Και το σωματείο θα διαλυθεί;

Γιάννης Αλαφούζος: Δεν ξέρω, αλλά θα προτιμούσα να υπάρχει και το σωματείο ειδικά αν ο επενδυτής είναι ξένος και το σωματείο με τα μέλη του να εκπροσωπούν το Ελληνικό στοιχείο έστω με ένα 15-20%. Θα ήταν καλό να υπάρχει έτοιμη μια μελλοντική κατάσταση στην περίπτωση που αποφάσιζε ο μεγαλομέτοχος να αποσυρθεί.

«Ανεξάρτητοι Παναθηναϊκοί»: Είπατε πως δεν σας έχει ενοχλήσει κανείς για τις μετοχές. Δεν σας έχει σταλεί επιστολή από την δικηγόρο του Πρίγκιπα Faisal που ζητάει να μάθει για την ΑΜΚ;

Γιάννης Αλαφούζος: Δεν έχει σταλεί σε εμένα αλλά στην ΠΑΕ. Δεν έχω λάβει γνώση της επιστολής αλλά αυτό δεν είναι πρόταση και τρόπος εξαγοράς μετοχών ΑΕ. Είναι μια επιστολή που θα μπορούσατε και εσείς να στείλετε στην ΠΑΕ ζητώντας τι συμβαίνει με την ΑΜΚ για να αγοράσετε μετοχές. Δεν υπάρχει κανένα μυστικό ,όποιος θέλει να πάρει μετοχές μπορεί ακόμα και σήμερα να πάρει.

«Ανεξάρτητοι Παναθηναϊκοί»: Δεν θα πρέπει να βγει αυτό που λένε ενημερωτικό έντυπο, να πάει στην επιτροπή κεφαλαιαγοράς και κάποιες άλλες διαδικασίες;

Γιάννης Αλαφούζος: Αν είναι να αγοράσει κάποιος μετοχές αξίας κάτω των 50.000 ευρώ ναι χρειάζεται, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορεί να βάλει χρήματα έναντι. Όπως γνωρίζεται στην προηγούμενη ΓΣ όπου αποφασίσθηκε και η έναρξη της ΑΜΚ με τιμή μετοχής 0,34 ο κύριος Βγενόπουλος είχε εισηγηθεί την αφαίρεση του πλαφόν των 50.000 ευρώ και να μπορεί κάποιος να πάρει μετοχές με 102 ευρώ (300 μετοχές), για αυτούς ισχύει. Όποιος είναι να βάλει πάνω από 50.000 ευρώ μπορεί να πάει να τα βάλει αύριο το πρωί και να πάρει μετοχές. Εμείς σαν σωματείο έχουμε μετοχοποιήσει ήδη 1,1 εκατομμύρια ευρώ.

«Ανεξάρτητοι Παναθηναϊκοί»: Με βάση τη δική μας πληροφόρηση ο Πρίγκιπας είναι ένας αρκετά πλούσιος άνθρωπος και έχει ενδιαφέρον να επενδύσει στον Παναθηναϊκό, θα του μεταβιβάζατε το 55%;

Γιάννης Αλαφούζος: Δεν έχω λόγο να μη σας πιστέψω πως έχει χρήματα και μακάρι να τα έχει διαθέσιμα για την ομάδα μας. Σας εξήγησα και πριν, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να μεταβιβάσουμε τις μετοχές που κατέχει το σωματείο σε οποιονδήποτε έρθει, τον δούμε, μιλήσουμε, μας πει τα σχέδιά του και αποδείξει έμπρακτα καταβάλλοντας χρήματα πως θέλει την ομάδα. Εγώ στη ζωή μου έχω κάνει πολλές συμφωνίες, ουδέποτε δεν διαπραγματεύτηκα αγορά ή πώληση επιχείρησης με δημοσιεύματα. Είμαστε εδώ όλοι έτοιμοι να δεχτούμε όποιον επιθυμεί να βάλει λεφτά στον Παναθηναϊκό. Ας μας συναντήσει λοιπόν να μας εκφράσει πως θέλει την ομάδα και εμείς θα του την δώσουμε αν έχει τις προδιαγραφές. Πιστεύει κανείς πως θα έρθει ένας άνθρωπος να βάλει στον Παναθηναϊκό 20-30-40 εκατομμύρια και θα του πούμε δεν σας θέλουμε;

«Ανεξάρτητοι Παναθηναϊκοί»: Απλά αυτό είχε πει κάποια στιγμή ο κύριος Κωνσταντίνου. Πως όποιος και να βάλει 30-40-50 εκατομμύρια τη διοίκηση θα τον κρατήσει το σωματείο.

Γιάννης Αλαφούζος: Φαντάζομαι πως κάτι άλλο θα ήθελε να πει ο Βασίλης. Εξάλλου μέσα στη Βδομάδα που θα έχουμε συνέλευση θα ξεκαθαρίσουμε πως όποιος νομίζει πως μπορεί να αναλάβει τον Παναθηναϊκό να έρθει να μας συναντήσει με πρόταση αλλιώς να αφήσει την ομάδα να προετοιμαστεί ήσυχη και να καταφέρει τους στόχους της.

«Ανεξάρτητοι Παναθηναϊκοί»: Αυτό το πλάνο κατέθεσε όμως στην ΕΕΑ και πήρε έγκριση, επίσης υπήρχε συνάντηση με τους δικηγόρους του κυρίου Βαρδινογιάννη και είχαν συμφωνήσει πως αν περάσει την ΕΕΑ, καταθέσει 15 εκατομμύρια και παρουσιάσει πλάνο βιωσιμότητας για τα 2 επόμενα χρόνια 50 εκατομμυρίων θα πάρει το 55% που έχετε σήμερα εσείς ως σωματείο.

Γιάννης Αλαφούζος: Να σας ξεκαθαρίσω κάτι. Η ΕΕΑ δίνει την έγκριση αλλά δεν έχει δικαίωμα να παραχωρήσει τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός για να μεταβιβαστεί σε κάποιον και συγκεκριμένα το 55% που ανήκει στο σωματείο θα πρέπει να μιλήσει μαζί μας. Εμάς δεν μας έχει εκδηλώσει κανείς ενδιαφέρον για τις μετοχές. Οι όποιες συζητήσεις είχαν γίνει με τον κύριο Βαρδινογιάννη πριν την υπογραφή του πληρεξούσιου δεν μας αφορά. Σήμερα όποιος θέλει να πάρει αυτό το 55% θα πρέπει να μας συναντήσει και να μας εκδηλώσει ενδιαφέρον. Είναι δυνατόν σήμερα η ομάδα να προχωρά σε μεταγραφές, να υπάρχει σίγουρος επενδυτής που να θέλει να βάλει λεφτά στον Παναθηναϊκό και να μην έχει πάρει ένα τηλέφωνο τον κύριο Γόντικα ,τον κύριο Φερέιρα να του πει ξέρετε υπολογίστε και την τάδε βοήθεια από εμάς στο σχεδιασμό σας;

«Ανεξάρτητοι Παναθηναϊκοί»: Έχει γραφτεί πως όσο ήταν σε διαπραγματεύσεις η πλευρά Πρίγκιπα με την πλευρά Βαρδινογιάννη, είχαν προτείνει να δανείσουν τον Παναθηναϊκό για να μην κινδυνέψει η ομάδα ενόψει της κρίσης της ΕΠΟ. Γνωρίζεται κάτι;

Γιάννης Αλαφούζος: Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Έχω μιλήσει με τον κύριο Βαρδινογιάννη ξέρω πως υπήρχαν επαφές μεταξύ των δικηγόρων και εκδήλωση ενδιαφέροντος αλλά δανειοδότηση δεν προτάθηκε ούτε ζητήθηκε ποτέ. Εγώ ξέρω πως κάναμε τεράστιο αγώνα να τα καταφέρουμε παρότι δεχτήκαμε πολλές τρικλοποδιές από αυτούς που πόνεσαν μόλις αδειοδοτηθήκαμε.

«Ανεξάρτητοι Παναθηναϊκοί»: Έχετε κάνει κάποια επαφή με τους εμπλεκόμενους Ιδιώτες στο project διπλής ανάπλασης έτσι ώστε να γίνει το όνειρο κάθε Παναθηναϊκού πραγματικότητα σε οικονομικά μεγέθη 2012 και όχι 2005 που ήταν παχιές οι αγελάδες και τα μεροκάματα των εργατών 3πλάσια; Αν ναι βρήκατε ανταπόκριση και αν όχι θα το επιδιώξετε;

Γιάννης Αλαφούζος: Δεν έχουμε κάνει κάποια επαφή ακόμα. Μόλις τελειώσει η σύσταση του σωματείου και οι εγγραφές μελών που θα μας πάρει μέχρι το Νοέμβριο φαντάζομαι θα είναι το πρώτο που θα τρέξουμε. Οι δικηγόροι μας, έχοντας ψάξει το όλο θέμα ΓΗΠΕΛ έχουν καταλήξει πως δεν υπάρχει κανέναν απολύτως κίνδυνος. Η μοναδική απαίτηση που μπορεί να προκύψει είναι τα 2 εκατομμύρια ευρώ του κυρίου Μπόμπολα αλλά και αυτά δεν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος πως θα τα κερδίσει αν πάμε στα δικαστήρια. Επίσης κανείς δεν νομίζω να θέλει να έχει απέναντί του μια ομάδα με τόσο κόσμο σαν του Παναθηναϊκού. Εννοείτε πως θα το διαπραγματευτούμε τόσο στο οικονομικό κομμάτι όσο και στο αρχιτεκτονικό, θέλουμε ένα γήπεδο πιο «κλειστό», αν με καταλαβαίνεται πιο «κλουβί», πραγματική έδρα. Πιστεύω και ελπίζω πως μπορεί αν είναι έτοιμο σε 3 χρόνια και με κόστος maximum 60 εκατομμύρια.

«Ανεξάρτητοι Παναθηναϊκοί»: Η μεταβίβαση των μετοχών θα ολοκληρωθεί τον Γενάρη του 2013. Ο Αλέξης Κούγιας, τον αναφέρω ως νομικό, έχει δηλώσει κατηγορηματικά πως μετοχές πάνε αποκλειστικά σε φυσικά πρόσωπα και όχι σε σωματεία. Από την άλλη εσείς δηλώνετε πως δεν θα είστε Ιδιοκτήτης και κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου αλλά θα είναι ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Πως θα γίνει αυτό αφού δεν του παραχωρείτε μετοχές αλλά δικαίωμα ψήφου και ποιος ή ποιοι τελικά θα έχουν τις μετοχές το 2013;

Γιάννης Αλαφούζος:Στόχος μας είναι να έχουμε τις μετοχές πολύ νωρίτερα από το 2013. Ο κύριος Κούγιας κάνει λάθος. Τόσο οι δικηγόροι μας όσο και μέλη της UEFA που έχουμε επισκεφθεί προσωπικώς με τον κύριο Γόντικα μας έχουν διαβεβαιώσει πως το σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα μπορεί να έχει μετοχές ΠΑΕ. Με αυτή τη λογική τονίζουμε πως δεν είναι ιδιοκτήτης κανείς του Παναθηναϊκού αλλά όλα τα μέλη του σωματείου. Τα μέλη θα έχουν το δικαίωμα να βάζουν υποψήφιοι και να εκλέγουν ποιους επιθυμούν να τους εκπροσωπούν ,είναι το μοντέλο διοίκησης που όπως μας είπαν στην UEFA θα ακολουθήσει όλη η Ευρώπη σε λίγα χρόνια. Ακόμα και αν προκύψει ενδιαφέρον κάποια στιγμή από Επενδυτή τα μέλη με ψηφοφορία θα αποφασίσουν αν θα παραδοθούν οι μετοχές και αν καλύπτει ο Επενδυτής το όραμα που έχουμε όλοι για έναν μεγάλο και ενωμένο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.

«Ανεξάρτητοι Παναθηναϊκοί»: Όπως δείχνουν τα πράγματα και με το μέχρι τώρα ποσό που έχετε συγκεντρώσει ως σωματείο (κατά δήλωσή σας 1,1 εκατομμύρια) και το έχετε καταθέσει έναντι ενόψει της ΑΜΚ ,μαζί με το 55% που διαχειρίζεστε δεν θα φτάσετε το 67% που απαιτείτε για να παίρνετε μόνοι σας τι αποφάσεις. Πιστεύετε μετά την άρνηση των νυν μετόχων να σας στηρίξουν πως θα μπορέσετε να συνδιοικήσετε και να τα βρείτε;

Γιάννης Αλαφούζος: Μόλις αρχίσουν τα μέλη να γράφονται το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα μας δώσει πάνω από το 67% ,στην περίπτωση που πιάσουμε τον στόχο των 40.000 μελών θα καλύψουμε όλη την ΑΜΚ και θα έχουμε 75-80% ,αλλά ακόμα και αν δεν συγκεντρώναμε πάνω από το 67% δεν νομίζω πως θα ήθελε κάποιος να σταθεί εμπόδιο και να μην συνεργαστεί σε μια τέτοια προσπάθεια και να το πει σε όλο αυτό τον κόσμο που θα έχει στερηθεί για να συμμετάσχει.

«Ανεξάρτητοι Παναθηναϊκοί»: Θα προλάβετε μέχρι τις 9 Ιουλίου που λήγει η ΑΜΚ σύμφωνα με υπαλλήλους της ΠΑΕ;

Γιάννης Αλαφούζος: Η ΑΜΚ μπορεί να πάρει παράταση και να μπαίνουν λεφτά στα ταμεία για μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Ανεξάρτητοι Παναθηναϊκοί»: Οι εγγραφές στο σωματείο πότε ξεκινάνε;

Γιάννης Αλαφούζος: Ξεκινάνε πιθανότατα στις 2 Ιουλίου ημέρα Δευτέρα, η διαφημιστική καμπάνια είναι έτοιμη και ελπίζουμε να ανταποκριθεί ο κόσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΣ.

«Ανεξάρτητοι Παναθηναϊκοί»: Το κάθε μέλος θα έχει τα προνόμια που έχουν αναφερθεί σε προηγούμενες δηλώσεις σας;

Γιάννης Αλαφούζος: Κοιτάμε μέρα με τη μέρα να προσθέτουμε και ένα προνόμιο τα οποία θα τα ανακοινώσουμε σε συνέντευξη τύπου τέλος της εβδομάδας ή αρχή της επομένης. Εμείς πάντως θα εισηγηθούμε και μια μείωση της τάξης του 30-40% των εισιτηρίων διαρκείας αντιλαμβανόμενοι την δυσκολία του κόσμου.

«Ανεξάρτητοι Παναθηναϊκοί»: Συγνώμη που θα επανέλθω αλλά ξέρετε θα πρέπει οι φίλαθλοι της ομάδας να έχουν μια όσο πιο ξεκάθαρη απάντηση στο θέμα Πρίγκιπα. Δεν υπάρχει πια Βαρδινογιάννης για να μιλήσουν αλλά σωματείο;

Γιάννης Αλαφούζος: Ναι με το σωματείο και τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ θα πρέπει να συναντηθούν ή να πάνε απευθείας στην ΑΜΚ να καταθέσουν χρήματα.

«Ανεξάρτητοι Παναθηναϊκοί»: Αν σας συναντήσουν και σας πούνε πως θα υλοποιήσουν το πλάνο που κατέθεσαν στην ΕΕΑ ποια θα είναι η απάντησή σας;

Γιάννης Αλαφούζος: Καλώς ήλθατε στην μεγάλη οικογένεια του Παναθηναϊκού, ότι χρειαστείτε θα είμαι δίπλα σας.

Παναθηναϊκός: Βόλτα στο Σούνιο ο Καρλίτος

Παναθηναϊκός: Βόλτα στο Σούνιο ο Καρλίτος

Μάικ Τζέιμς: Έβαλε «φωτιά» στο Twitter με μήνυμα μετά την είδηση για ανανέωση με ΤΣΣΚΑ!

Μάικ Τζέιμς: Έβαλε «φωτιά» στο Twitter με μήνυμα μετά την είδηση για ανανέωση με ΤΣΣΚΑ!

Super League: Επιστροφή με ελληνικές «σφυρίχτρες» και αναμονή για την γραμμή του οφσάιντ

Super League: Επιστροφή με ελληνικές «σφυρίχτρες» και αναμονή για την γραμμή του οφσάιντ

Παναθηναϊκός: Ο φτηνός Πογιάτος κι ο… ακριβός Παούνοβιτς

Παναθηναϊκός: Ο φτηνός Πογιάτος κι ο… ακριβός Παούνοβιτς

Κορονοϊός: Στους 176 οι θάνατοι στην Ελλάδα - Κατέληξε γυναίκα στο «Σωτηρία»

Κορονοϊός: Στους 176 οι θάνατοι στην Ελλάδα - Κατέληξε γυναίκα στο «Σωτηρία»

Ξέσπασε στην Πάντερμπορν και χωρίς Χάαλαντ η Ντόρτμουντ (video)

Ξέσπασε στην Πάντερμπορν και χωρίς Χάαλαντ η Ντόρτμουντ (video)

Παναθηναϊκός: Μόνο ο Σβαϊνστάϊγκερ έπαιρνε περισσότερα…

Παναθηναϊκός: Μόνο ο Σβαϊνστάϊγκερ έπαιρνε περισσότερα…

Οι νέες ΚΥΑ για την αθλητική δράση - Mέχρι 80 άτομα στους αγώνες της Super League (photo)

Οι νέες ΚΥΑ για την αθλητική δράση - Mέχρι 80 άτομα στους αγώνες της Super League (photo)

Ζέκα: «Θέλω να κρεμάσω τα παπούτσια μου στον Παναθηναϊκό»

Ζέκα: «Θέλω να κρεμάσω τα παπούτσια μου στον Παναθηναϊκό»

Τα λεφτά για ενίσχυση κι όχι για να διορθώνονται λάθη

Τα λεφτά για ενίσχυση κι όχι για να διορθώνονται λάθη

Γκλάντμπαχ για Champions League, διέσυρε την Ουνιόν Βερολίνου (video)

Γκλάντμπαχ για Champions League, διέσυρε την Ουνιόν Βερολίνου (video)

Συγκλονίζει ο προπονητής της Αταλάντα: «Είχα κορονοϊό. Σκέφτηκα ακόμη και το θάνατο»

Συγκλονίζει ο προπονητής της Αταλάντα: «Είχα κορονοϊό. Σκέφτηκα ακόμη και το θάνατο»

Παναθηναϊκός: Η επέτειος του Μακέντα

Παναθηναϊκός: Η επέτειος του Μακέντα

Η πρωταθλήτρια που έγινε… πορνοστάρ αποκαλύπτεται (video+photos)

Η πρωταθλήτρια που έγινε… πορνοστάρ αποκαλύπτεται (video+photos)

Παναθηναϊκός: Πόσες πιθανότητες έχουν οι φευγάτοι

Παναθηναϊκός: Πόσες πιθανότητες έχουν οι φευγάτοι

«Στη Γερμανία όλα τα ματς Champions και Europa League»

«Στη Γερμανία όλα τα ματς Champions και Europa League»

Όταν ο Παούνοβιτς αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό (video+photos)

Όταν ο Παούνοβιτς αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό (video+photos)

Παναθηναϊκός: Τα παιδιά της Σερβίας και η μέτρια παρουσία στις ΗΠΑ

Παναθηναϊκός: Τα παιδιά της Σερβίας και η μέτρια παρουσία στις ΗΠΑ

Ακούστε ζωντανά την εκπομπή του Onsports! (audio)

Ακούστε ζωντανά την εκπομπή του Onsports! (audio)

Μενεγάκη: Η Κυριακάτικη εμφάνισή της στον μαγευτικό κήπο του σπιτιού της και η φωτό που έγινε viral!

Μενεγάκη: Η Κυριακάτικη εμφάνισή της στον μαγευτικό κήπο του σπιτιού της και η φωτό που έγινε viral!

Παναθηναϊκός: Ο… Ισπανός Παούνοβιτς

Παναθηναϊκός: Ο… Ισπανός Παούνοβιτς

Γιατί χαμηλώνουν τα φώτα κατά τη διάρκεια της προσγείωσης και της απογείωσης στο αεροπλάνο; (video)

Γιατί χαμηλώνουν τα φώτα κατά τη διάρκεια της προσγείωσης και της απογείωσης στο αεροπλάνο; (video)

Παναθηναϊκός: Φαβορί οι Πογιάτος και Παούνοβιτς

Παναθηναϊκός: Φαβορί οι Πογιάτος και Παούνοβιτς

Ξεχάστε τη Mia Khalifa που ξέρατε - Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωσή της (photos)

Ξεχάστε τη Mia Khalifa που ξέρατε - Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωσή της (photos)

Το βίντεο - «φωτιά» Ελληνίδας μάνας που συζητήθηκε όσο λίγα

Το βίντεο - «φωτιά» Ελληνίδας μάνας που συζητήθηκε όσο λίγα

Δέκα πράγματα που μόνο λίγοι γνωρίζουν για το ανθρώπινο σώμα! (photos)

Δέκα πράγματα που μόνο λίγοι γνωρίζουν για το ανθρώπινο σώμα! (photos)

Παναθηναϊκός: Οι ευχαριστίες του Χατζηγιοβάνη για τις ευχές (photos)

Παναθηναϊκός: Οι ευχαριστίες του Χατζηγιοβάνη για τις ευχές (photos)

Σάλος με το βίντεο ηλικιωμένου που φωτογραφίζει εσώρουχα γυναικών (video)

Σάλος με το βίντεο ηλικιωμένου που φωτογραφίζει εσώρουχα γυναικών (video)

Τα ζώα με το δυνατότερο δάγκωμα στον κόσμο (photos)

Τα ζώα με το δυνατότερο δάγκωμα στον κόσμο (photos)

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Καλάθης ως… Tempus στη Heroleague (video)

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Καλάθης ως… Tempus στη Heroleague (video)