ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ

Αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση του 26χρονου επιθετικού. Ο Φερέιρα τον θέλει ως εναλλακτική και εκείνος είναι θετικός στο να παραμείνει στην Παιανία.

Επαφή με Πετρόπουλο

Ένα από τα ονόματα που ακούγονταν οτι θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό και θα μετακομίσει σε άλλη ελληνική ομάδα, ήταν και αυτό του Αντώνη Πετρόπουλου. Μάλιστα δημοσιεύματα του Τύπου την Κυριακή παρουσίαζαν σχεδόν τελειωμένη την υπόθεσή του, όμως τα δεδομένα φαίνεται πως έχουν αλλάξει μετά τη συνάντηση που είχε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα με τον Δημήτρη Γόντικα και τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στην επαφή που είχε με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ και με τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ, εξέφρασε την επιθυμία του ο 26χρονος επιθετικός να παραμείνει στην ομάδα, όχι όμως βασική επιλογή για την γραμμή κρούσης, αλλά ως εναλλακτική. Κάτι για το οποίο ενημερώθηκε ο παίκτης και δεν φαίνεται να έχει καμία αντίρρηση σε αυτό. Άλλωστε ποτέ δεν έχει κρύψει την αγάπη του για το «τριφύλλι» και την ομάδα... Για αυτό και ποτέ δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα, παρά το γεγονός οτι δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές των εκάστοτε προπονητών που έχουν περάσει από τον Παναθηναϊκό.

Υπό αυτές τις συνθήκες λοιπόν, οι «πράσινοι» του έχουν κάνει μία προσέγγιση για νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών και μέσα στις επόμενες ημέρες είναι πολύ πιθανό να γίνει κάποια επαφή μεταξύ των δύο πλευρών, όπου θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία τους.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου