ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ: «ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΦΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ»

Στο σεμινάριο διαιτησίας των Ελλήνων διαιτητών, συζητήθηκαν οι αμφισβητούμενες φάσεις του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και οι ρέφερι αποφάνθηκαν πως υπήρχαν πέναλτι υπέρ του «τριφυλλιού» που δεν δόθηκαν.

Οι διαιτητές αποφάσισαν: «Πέναλτι και οι δυο φάσεις στο Φάληρο»

Την Πέμπτη έγινε σεμινάριο για τους διαιτητές και τους βοηθούς της Super League, στο οποίο αναλύθηκαν οι αμφισβητούμενες φάσεις των τελευταίων αγώνων. Μεταξύ αυτών και οι φάσεις όπου ο Παναθηναϊκός διαμαρτυρήθηκε, δικαίως, για πέναλτι τα οποία δεν του καταλογίστηκαν. Όπως προέκυψε από όσα ειπώθηκαν στο σεμινάριο, υπήρχε πέναλτι τόσο στο πάτημα του Καμαρά στον Μπουζούκη όσο και σε αυτό του Μπα στον Μακέντα.

Ο Μέλο Περέιρα δεν έφερε αντίρρηση και συμφώνησε με τους υπεύθυνους της ΚΕΔ που έκαναν την ανάλυση μέσω βίντεο. Παράλληλα, αναλύθηκαν κι άλλες φάσεις όπως το λανθασμένα ακυρωθέν γκολ του Σουντανί στον αγώνα του Ολυμπιακού στον Βόλο, όπως και το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Ολυμπιακό στην Ξάνθη στην ανατροπή του Ελ Αραμπί από τον Αμπάντ αλλά και αυτό που δεν δόθηκε στην ΑΕΚ στον αγώνα στη Λαμία, στην ανατροπή του Αλμπάνη από τον Ρόμανιτς.  

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου