ΔΟΜΑΖΟΣ: «ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ» (AUDIO)

Αποκαλυπτικός ο «στρατηγός» του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου για το θέμα του γηπέδου σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Alpha 989.

Δομάζος: «Έρχονται σπουδαίες αποφάσεις για τον Βοτανικό» (audio)

Ο Μίμης Δομάζος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή OnsportsFM με αφορμή τη σπουδαία πρωτοβουλία του να δεχθεί δωρεάν μικρά παιδιά στην Ακαδημία του, με μοναδική προϋπόθεση, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα, να πηγαίνουν οι γονείς του τροφή για τα αδέσποτα ζώα του Δήμου Αθηναίων και του Δήμου Κηφισιάς!

Ο «στρατηγός» αναφέρθηκε φυσικά και στον Παναθηναϊκό, επισημαίνοντας με τη σειρά του πως έρχονται σημαντικές αποφάσεις για τον Βοτανικό, που θα επαναφέρουν τον Παναθηναϊκό εκεί που του αρμόζει. «Ο Παναθηναϊκός είναι… γωνιακό μαγαζί. Θα βρει πάλι την ιστορία του», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αυτό που πρέπει να γίνει, είναι το γήπεδο. Αν δε γίνει δύσκολα θα βρεθεί κάποιος. Αν δεν έχεις γήπεδο, δεν μπορείς να έχεις και μεγάλη ομάδα. Θα βοηθήσει και η κόρη μου (σ.σ. Πόπη Δομάζου), γιατί είναι στη διπλή ανάπλαση του δήμου Αθηναίων. Θα βοηθήσει κι εκείνη να γίνει το γήπεδο. Νομίζω πως αρχές του χρόνου θα έχουν βγει μεγάλες αποφάσεις για το γήπεδο. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα που θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός».

Ακούστε ΕΔΩ όσα είπε ο Μίμης Δομάζος!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 19 Ιανουαρίου