ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ: «ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ»

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης αναφέρθηκε στην εύστοχη εκτέλεσι πέναλτι που έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό

Χατζηγιοβάνης: «Δουλεύω και στην προπόνηση»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχεις το αποτέλεσμα, μπορείς να κάτσεις πίσω ίσως λόγω κούρασης. Κάτσαμε πίσω πιστεύω λόγω κούρασης. Ο Αστέρας είχε κατοχή αλλά δε θυμάμαι να είχε κάποια ευκαιρία κλασική. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Ήταν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος αλλά δεν απειληθήκαμε».

Για την αποτελεσματικότητα που έλειψε: «Είχαμε από ένα ημίχρονο. Ακόμη και στο δεύτερο είχαμε τρεις ευκαιρίες, έπρεπε να σκοράρει κι άλλο τέρμα. Μια καλή ομάδα είτε παίζει άσχημα είτε όχι πρέπει να νικά».

Για το πέναλτι: «Έχω μονιμοποιηθεί ως εκτελεστής από την περσινή χρονιά. Παίρνω φόρα και το βάζω… Δουλεύω και στην προπόνηση. Όταν δοθεί αυτή η ευκαιρία πρέπει να το βάλεις».

Για τη συνέχεια: «Κάναμε έναν κακό πρώτο γύρο θα μπορούσαμε να έχουμε πολλούς βαθμούς ακόμη. Φτάνουμε εκεί που θέλουμε, να μπούμε στην εξάδα. Παιχνίδι με παιχνίδι να παίρνουμε τους βαθμούς. Το καλοκαίρι νομίζω ο Παναθηναϊκός θα είναι εκεί που πρέπει».

Για τον ίδιο: «Μετά την ανανέωση του συμβολαίου έχω κάνει καλά ματς κι έχω βοηθήσει. Όλοι οι παίκτες το έχουν κάνει, όλη η ομάδα έχει αλλάξει εδώ και 6-7 ματς. Είμαι πιο ελεύθερος, είμαι χαρούμενος κι αυτό φαίνεται στο γήπεδο».

Για το αν περιμένει κλήση στην Εθνική: «Σίγουρα. Θέλω να είναι το επόμενο βήμα μου και θέλω να ζήσω αυτό το όνειρο».

 

 

 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου