ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΠΑΡΟΥΣΙΑ 100 ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ!

Σε συνεργασία με το Κέντρο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει σήμερα στις εξέδρες του ΟΑΚΑ 100 πρόσφυγες.

Παναθηναϊκός: Παρουσία 100 προσφύγων και Κώστα Μπακογιάννη!

Είκοσι δύο παιδιά προσφυγόπουλα θα συνοδεύσουν τους ποδοσφαιριστές κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο. Μια πρωτοβουλία αξιέπαινη των «πράσινων» που θα συνεχιστεί και στις υπόλοιπες εντός έδρας αναμετρήσεις.

Συγχρόνως, ιδιαίτερα σημαντική είναι και η παρουσία του Δημάρχου Αθηναίων στο Στάδιο! Ο Κώστας Μπακογιάννης με αφορμή αυτή την πρωτοβουλία του «τριφυλλιού», θα βρεθεί στις εξέδρες για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της αγαπημένης του ομάδας, κάτι που ποτέ δεν έχει κρύψει!  

Να υπενθυμίσουμε την ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ:

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανοίγει την αγκαλιά της στους μετανάστες και στους πρόσφυγες! Σε συνεργασία με το Κέντρο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου στον αγώνα Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης θα φιλοξενηθούν στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου 100 μετανάστες και πρόσφυγες και 22 παιδιά θα συνοδεύσουν τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Και αυτό θα είναι μόνο η αρχή! Η συνεργασία της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός με το Κέντρο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων περιλαμβάνει πρόγραμμα φιλοξενίας σε μετανάστες και πρόσφυγες σχεδόν σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της εφετινής σεζόν. Το μήνυμα που στέλνουμε είναι ένα και ισχυρό: «Είμαστε όλοι ίσοι. Όχι στο ρατσισμό».

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλαίσιο αυτό, αφού μιλάμε για δράση που αφορά κατον Δήμο Αθηναίων, στο γήπεδο θα δώσει το «παρών» και ο Κώστας Μπακογιάννης. Ο Δήμαρχος Αθηναίων θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ δείχνοντας τη στήριξή του σε αυτή την κίνηση. 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου