ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ Ο ΣΥΛΑΪΔΟΠΟΥΛΟΣ! (PHOTOS)

Ο προπονητής της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος ήταν προσκεκλημένος για πέντε ημέρες στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Red Bull Salzburg.

Παναθηναϊκός: Προσκεκλημένος στις εγκαταστάσεις της Σαλτσμπουργκ ο Συλαϊδόπουλος! (photos)

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος παρακολούθησε τον τρόπο λειτουργίας μιας εκ των κορυφαίων ακαδημιών της Ευρώπης την τελευταία δεκαετία (προ διετίας κατέκτησε το Uefa Youth League).

Στο διάστημα αυτό είχε συναντήσεις με τον προπονητή της πρώτης ομάδας, Jesse March και τους Manfred Pamniger (υπεύθυνος λειτουργίας της Ακαδημίας) και Frank Kramer (συντονιστής Ακαδημίας). Η Red Bull έχει τμήμα Scouting σε όλο τον κόσμο. Στο τελευταίο παιχνιδι Ch. League με αντίπαλο την Ναπολι συμμετείχαν 8 παίκτες προερχόμενοι από την Ακαδημία. 

Τα τελευταία χρόνια συγκαταλεγονται μέσα στους πρώτους συλλόγους σε κερδοφορία πωλήσεων νέων παικτών (Μανέ - Κειτα) με πάνω από 73 εκατομμύρια ευρώ έσοδα. Έχουν από τις πιο σύγχρονες εγκαταστασεις στην Ευρώπη.

Επίσης η Σαλτσμπουργκ έχει σαν δεύτερη ομάδα τη Liefering που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία με παιδιά από την Ακαδημία 2000-2001-2002.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου