Ο ΑΠΟΕΛ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟΝ ΣΑΜΙΟ ΣΤΟΝ… ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Η ενημέρωση για την επιστροφή του Βαγγέλη Σάμιου στον Παναθηναϊκό ήρθε από την Κύπρο.

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε τον Σάμιο στον… Παναθηναϊκό

Ο ΑΠΟΕΛ με επίσημη ανακοίνωσή του την Πέμπτη (14/11) ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Βαγγέλη Σάμιο και αυτή ήταν η τελευταία εκκρεμότητα, για να αναλάβει ο Σάμιος την θέση του αρχιπροπονητή στον Παναθηναϊκό, κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες ημέρες.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ αναφέρει: «Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει ότι ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας ΑΠΟΕΛ Βαγγέλης Σάμιος έχει δώσει σήμερα την παραίτηση του, η οποία έγινε αποδεχτή. Η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών θα ολοκληρωθεί στις 30/11/2019.

Ο κ. Σάμιος ανέλαβε Τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας σε μια δύσκολη περίοδο το 2017. Με τον επαγγελματισμό και την προσωπικότητα του σε σύντομο χρονικό διάστημα κέρδισε το προσωπικό της ακαδημίας, ποδοσφαιριστές και γονείς και κατά γενική ομολογία προχώρησε σε σημαντικές τομές στην οργάνωση και την εικόνα της Ακαδημίας γενικά. Σημαντικό σημείο αναφοράς της πορείας του κ. Σάμιου στο ΑΠΟΕΛ αποτέλεσε η απόφαση του να αναλάβει διπλό ρόλο τεχνικού διευθυντή της Ακαδημίας και προπονητή της Κ19 με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Δυστυχώς η απόσταση από την οικογένεια του σε συνδυασμό με επαγγελματική πρόταση που έχει δεχθεί από ομάδα της Ελλάδας χωρίζει τον κοινό μας δρόμο. Μας αφήνει όμως γερές βάσεις για να συνεχίσουμε την δουλειά που ξεκινήσαμε και που όλο το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ οραματίζεται για της ακαδημίες του. Ευχόμαστε στον κ. Σάμιο ό,τι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου