ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Στο ερχόμενο διάστημα ο Παναθηναϊκός θα κάνει προτάσεις σε όλους τους παίκτες, που λήγουν τα συμβόλαια τους το 2020. Οι πιθανότητες, για τον καθένα, τι γίνεται με τον Γιόχανσον.

Παναθηναϊκός: Προτάσεις σε όλους!

Μία από τις προτεραιότητες των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι να ολοκληρώσουν τις συζητήσεις με τους παίκτες, που λήγουν τα συμβόλαια τους μέχρι το τέλος του χρόνου, αφού από τον Γενάρη θα έχουν δικαίωμα να συζητήσουν με οποιαδήποτε ομάδα, όσοι μένουν ελεύθεροι.

Το καλοκαίρι του 2020 λήγουν τα συμβόλαια των Διούδη, Δώνη, Ινσούα, Γιόχανσον, Αποστολάκη και τον Δεκέμβριο του 2020 λήγει το συμβόλαιο του Κουρμπέλη. Ο Παναθηναϊκός θα κάνει πρόταση σε όλους. Μέχρι πριν λίγο καιρό υπήρχε αμφιβολία αν θα γίνει πρόταση στον Γιόχανσον, αλλά είναι δεδομένο, ότι και με τον Σουηδό μπακ θα γίνει κουβέντα.

Ο Διούδης και ο Δώνης φαίνεται, ότι εύκολα, η δύσκολα θα τα βρουν με την διοίκηση του Παναθηναϊκού και θα παραμείνουν και μετά το καλοκαίρι. Και με τον Αποστολάκη ισχύει αυτό, από την στιγμή, που ο παίκτης, όποτε έχει παίξει έχει πιάσει την ευκαιρία από τα μαλλιά και στον Παναθηναϊκό τον θεωρούν μία καλή εναλλακτική λύση, πίσω από τον βασικό δεξιό μπακ της νέας σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου