ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΚΡΙΒΑ ΤΗΝ… ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

Ο Γιάννης Αλαφούζος ήθελε να φύγει από την ΠΑΕ το 2017, αλλά έκτοτε μόνο αυτός πληρώνει.

Παναθηναϊκός: Πληρώνει ακριβά την… αποχώρησή του ο Αλαφούζος

Ολοκληρώνεται σήμερα η ΑΜΚ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τον Γιάννη Αλαφούζο να είναι αυτός που την καλύπτει μερικώς με 2,7 εκατ. ευρώ. Κι όλα αυτά, 2,5 χρόνια μετά την ανακοίνωση του εφοπλιστή, ότι σταματά τη χρηματοδότηση των «πράσινων».

Έκτοτε ο Παναθηναϊκός μπήκε σε έναν διοικητικό και οικονομικό κυκεώνα, που στοίχισε πολλά στην ομάδα, αλλά εν τέλει και στον ίδιο τον Αλαφούζο. Το «τριφύλλι» αποκλείστηκε από τις διοργανώσεις της UEFA, ενώ δεν πήρε άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα τη σεζόν 2018-19, βιώνοντας κάποιες από τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας του.

Όπως σημειώνει η «Live Sports», πρόθεση του Αλαφούζου τον Απρίλιο του 2017, όταν και ανακοίνωνε ότι θέλει να αποχωρήσει γι’ αυτό και σταματά να πληρώνει, ήταν να αποδεσμευτεί και να σταματήσει να χάνει χρήματα. Ωστόσο, στις τελευταίες έξι αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, ο επιχειρηματίας είναι ο μόνος που πληρώνει, έχοντας καταβάλλει πάνω από 33 εκατ. ευρώ. Και ακόμα έχει να πληρώσει κι άλλα, καθώς τα χρέη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχουν συμμαζευτεί, αλλά δεν έχουν εξαλειφθεί, και παρά τη στενή οικονομική πολιτική, τα έσοδα είναι πενιχρά.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου