ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ «ΠΡΑΣΙΝΗ» 100 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!

Μια ακόμα μεγάλη προσφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τους αναγνώστες της «Π» με ΜΟΝΟ 8 ΚΟΥΠΟΝΙΑ

Από σήμερα στην «Πράσινη» 100 εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Η εφημερίδα όλων των Παναθηναϊκών σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 100 εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ΜΟΝΟ ΜΕ 8 ΚΟΥΠΟΝΙΑ και να παρακολουθήσετε από την εξέδρα της «Π» στη Θύρα 11 του ΟΑΚΑ όλους τους αγώνες της ομάδας μας σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

Η διαδικασία είναι απλή: Από τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 έως και τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019 η ΠΡΑΣΙΝΗ θα δημοσιεύσει 8 κουπόνια. Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 θα δημοσιευτεί κι ένα κουπόνι μπαλαντέρ ώστε να καλύψετε τυχόν απώλεια. Όταν συγκεντρώσετε τα 8 κουπόνια, τα οποία δεν απαιτείται να είναι διαφορετικής αρίθμησης, τα στέλνετε στα γραφεία μας και μπαίνετε αυτομάτως στην κλήρωση, αφού φυσικά θα έχετε συμπληρώσει και το δελτίο συμμετοχής με ΟΛΑ τα στοιχεία που σας ζητούνται. Δεκτές θα γίνονται συμμετοχές που θα σταλούν στα γραφεία της εφημερίδας με σφραγίδα ταχυδρομείου μέχρι την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019.

Κάθε συμμετέχων μπορεί να αποστείλει όσες σειρές κουπονιών επιθυμεί, αυξάνοντας κατά τον τρόπο αυτό τις συμμετοχές του και τις πιθανότητες να ανακηρυχθεί νικητής. Όλα τα ονόματα των συμμετεχόντων θα δημοσιευτούν στην ΠΡΑΣΙΝΗ.

Η κλήρωση για την ανάδειξη των 100 τυχερών θα γίνει τη Δευτέρα 04 Νοεμβρίου 2019 και τα ονόματα των νικητών θα δημοσιευτούν στο φύλλο της Τρίτης 05 Νοεμβρίου 2019.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 17 Νοεμβρίου