ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΘΛΑΣΗ Ο ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΦΑΟΥΣΤΟ

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης έχει υποστεί θλάση και θα μείνει εκτός δράσης για δυο εβδομάδας, ενώ ο Φάουστο άρχισε να προπονείται με όλη την ομάδα στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Θλάση ο Χατζηθεοδωρίδης, μπαίνει ο Φάουστο

Μετά το ρεπό της Κυριακής, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν τη Δευτέρα στο Κορωπί. Όσοι αγωνίστηκαν από 45 λεπτά και πάνω στο ματς με την Ξάνθη, έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα που περιλάμβανε προθέρμανση, ταχύτητες, ασκήσεις κατοχής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι πέντε εναντίον πέντε.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, που έγινε αναγκαστικά αλλαγή λόγω τραυματισμού στο ματς του Σαββάτου, έχει υποστεί θλάση στον κτενίτη μυ και θα μείνει εκτός για περίπου δύο εβδομάδες. Επίσης ο Μακέντα έκανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο λόγω ενοχλήσεων στη μέση, όπως και ο Γιόχανσον για προληπτικούς λόγους. Ο Μπεκ έκανε μόνο ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ ο Φάουστο μπήκε στο πρώτο μέρος της προπόνησης και ολοκλήρωσε με ατομικό πρόγραμμα, δείχνοντας πως σταδιακά θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη εβδομάδα.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου