ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ!

Η βασική προϋπόθεση του PAO Alive είναι ο Βοτανικός και η ιστορία με τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, τη Ριζούπολη κτλ, είναι η πιο τρανή απόδειξη για το πόσο ανάγκη το έχει ο Παναθηναϊκός! 

Παναθηναϊκός: Είναι αναγκαίο!

Αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική της Superleague σήμερα. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ξάνθη. Ένα ματς που… πέρασε από σαράντα κύματα. Γιατί; Μα επειδή υπήρχε το πρόβλημα με την έδρα.

Το ΟΑΚΑ που έτσι κι αλλιώς είναι χωράφι σε επίπεδο αγωνιστικού χώρου, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί λόγω εργασιών για την αλλαγή χλοοτάπητα. Ο Α.Ο. παραχώρησε δωρεάν τη Λεωφόρο της οποίας ο αγωνιστικός χώρος είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά λόγοι ασφαλείας όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ (π.χ. τουρνικέ) δεν επέτρεψαν να γίνει αυτό που έπρεπε.

Έτσι, ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Ριζούπολη, ενώ είχε ακουστεί το γήπεδο του Περιστερίου, μέχρι και της Νέας Σμύρνης. Όλη αυτή η διαδικασία είναι το λιγότερο στενάχωρη για μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός.

Ο οποίος καλείται να παίξει εντός έδρας, σε ένα γήπεδο που έχει συνδεθεί με την πιο «μαύρη» μέρα του Ελληνικού ποδοσφαίρου σε επίπεδο καταστάσεων που δημιουργήθηκαν και εντέλει στέρησαν έναν τίτλο ετσιθελικά απ’ το «τριφύλλι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου