ΜΟΛΟ: «ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ Η ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ- ΘΕΛΑΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»

Ο Γιοάν Μολό ανέφερε πως όλοι στην ομάδα ήθελαν παρά πολύ να νικήσουν τον Ολυμπιακό.

 

Μολό: «Πολύ βαριά η φανέλα του Παναθηναϊκού- Θέλαμε την νίκη με Ολυμπιακό»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γάλλου στην εφημερίδα «Live Sport»

Για τα συναισθήματά του μετά την πρώτη συμμετοχή στο ντέρμπι: «Πολύ δυνατά. Περίμενα το παιχνίδι όλη την εβδομάδα και χαίρομαι που σκόραρα. Δεν πετύχαμε το σκοπό μας, γιατί θέλαμε την νίκη, αλλά παίξαμε καλά. Απόλαυσα το γκολ μου, όμως το σημαντικό είναι να νικά η ομάδα. Το άθλημα είναι ομαδικό και όχι ατομικό».

Για το στοιχείο που «αφύπνισε» τον Παναθηναϊκό: «Ένα παιχνίδι διαρκεί μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Εμείς δε σταματήσαμε να παλεύουμε μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού. Στο ντέρμπι είχαμε την ενδεδειγμένη νοοτροπία και δεν τα παρατήσαμε, ακόμη κι όταν ο Ολυμπιακός προηγήθηκε. Πιέσαμε και δικαιωθήκαμε, πετυχαίνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό έχει σημασία στο ποδόσφαιρο, ποτέ να μην τα παρατάς».

Για την ετοιμότητά του: «Έχω δουλέψει με ένταση και μπορώ να ανταποκριθώ στις ανάγκες του παιχνιδιού».

Για τη δύσκολη εβδομάδα που πέρασαν στο Κορωπί: «Είναι φυσιολογικό ότι θα υπάρξουν και τέτοιες καταστάσεις. Παίζουμε σε μια μεγάλη ομάδα που έχει πίεση, μας παρακολουθούν πολλοί οπαδοί και χαίρονται ή στενοχωριούνται από τα αποτελέσματά μας. Έχουμε ευθύνη απέναντί τους. Όταν φοράς αυτή την φανέλα ξέρεις, ότι έχεις μεγάλες υποχρεώσεις. Μία μεγάλη ομάδα έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και όταν ανήκεις σε αυτήν, το αποδέχεσαι».

Για το πέναλτι: «Ήταν οδηγία του προπονητή. Αυτός μου ζήτησε να το εκτελέσω. Εγώ ήμουν έτοιμος, ο προπονητής μου είπε να το χτυπήσω και ανέλαβα την ευθύνη. Όταν τον κοίταξα και είδα ότι μου είχε εμπιστοσύνη για την εκτέλεση, δε θα μπορούσα να πω όχι».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου