ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΩΝΗΣ: «ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ-ΔΕΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ»

Ο Χρήστος Δώνης, ανέφερε στις δηλώσεις του ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλύτερα και άξιζε κάτι παραπάνω.

 

Χρήστος Δώνης: «Σημαντική εμφάνιση-Δεν πανηγυρίζουμε για την ισοπαλία»

Ο μέσος του «τριφυλλιού» μίλησε για το αρνητικό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού, ενώ τόνισε πως δεν πανηγυρίζει η ομάδα την ισοπαλία στο ντέρμπι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Δώνη στην Nova:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:  «Δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε για μια ισοπαλία γιατί νομίζω πως αξίζαμε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Σημαντικό είναι πως επιστρέψαμε στις καλές εμφανίσεις νομίζω πως μπορούμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα και πιστεύω πως είναι πολύ σημαντική η συνέχεια».

Για το κακό ξεκίνημα και τα δύο πρόσωπα που έχει δείξει η ομάδα κατά την διάρκειας της προετοιμασίας αλλά και στην αρχή του πρωταθλήματος:

 «Έχει να κάνει με την ψυχολογία και όχι την ικανότητα γιατί όπως ήμασταν στην προετοιμασία, ίδια ομάδα είμαστε και τώρα στις πρώτες αγωνιστικές. Σίγουρα θα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να γίνουμε καλύτεροι στη συνέχεια».

Για την εικόνα του Ολυμπιακού: 

«Ξέραμε πως έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα που μπροστά έχει καλούς και ικανούς παίκτες. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, ατυχήσαμε γιατί με την πρώτη ευκαιρία του Ολυμπιακού δεχτήκαμε γκολ είναι σημαντικό όμως το γεγονός πως καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και ίσως θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι παραπάνω». 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου