ΔΩΝΗΣ: «ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ»

Ο Γιώργος Δώνης υποστήριξε πως θα συζητήσει με τους Νίκο Νταμπίζα και Γιάννη Αλαφούζο για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό.

Δώνης: «Υπάρχει στο μυαλό μου το ενδεχόμενο αποχώρησης»

Αδυναμία να δοθεί ποδοσφαιρική εξήγηση για την τραγική εικόνα που εμφανίζει στο γήπεδο ο Παναθηναϊκός παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε τον διασυρμό από τον Άρη, ο Γιώργος Δώνης. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» ξεκαθάρισε πως υπάρχει στο μυαλό του το ενδεχόμενο να φύγει από την ομάδα, υπογραμμίζοντας πως θα συζητήσει πρώτα με τον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Νταμπίζα, και με τον πρόεδρο, Γιάννη Αλαφούζο, θέλοντας να παρθεί η καλύτερη απόφαση για το μέλλον του κλαμπ.

«Επειδή είπα κάποια πράγματα και μετά το ματς και μίλησα και με τους ποδοσφαιριστές μου στα αποδυτήρια, είμαι ένας άνθρωπος που γενικά διατηρώ την ψυχραιμία μου. Δεν θέλω να παίρνω αποφάσεις εν θερμώ. Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου, είπα και στους ποδοσφαιριστές ότι θα αφήσω να περάσει το βράδυ, θα κάνουμε μια συζήτηση με τον Νίκο Νταμπίζα και τον κύριο πρόεδρο. Δεν κρύβω ότι υπάρχει στο μυαλό μου ότι υπάρχει και το ενδεχόμενο αποχώρησης από την ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά  Γιώργος Δώνης.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ο Παναθηναϊκός δεν είναι για εμένα μια συνηθισμένη δουλειά, είναι ένα έξτρα φορτίο για εμένα που προσπαθώ να το υπηρετήσω όλους αυτούς τους μήνες. Δυστυχώς αυτό που δείχνουμε τις τρεις πρώτες αγωνιστικές είναι μια ομάδα με τεράστια προβλήματα με μια εικόνα που δεν αντιπροσωπεύει κανέναν και πάνω σε αυτή την εικόνα θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας».

Όσο για το αν υπάρχει ποδοσφαιρική εξήγηση για την εικόνα του Παναθηναϊκού, σχολίασε: «Δεν νομίζω ότι μπορεί να δώσει κανείς ποδοσφαιρική εξήγηση. Γίνονται λάθη σε αυτά τα τρία παιχνίδια που είναι πέρα από το φυσιολογικό αλλά δυστυχώς τα κάνουμε. Αυτό μας επηρεάζει και στα υπόλοιπα κομμάτια, γιατί δείχνουμε την εικόνα μιας ομάδας που δεν καταλαβαίνει τι γίνεται στο γήπεδο, έχει τεράστια κενά και αυτό δεν αντιπροσωπεύει κανέναν. Ούτε τους προπονητές, ούτε τους ποδοσφαιριστές, ούτε φυσικά και τον σύλλογο. Δεν μπορώ να δώσω ποδοσφαιρική εξήγηση».

Τέλος, για το αν είπε νωρίτερα πως θα αποχωρήσει, ανέφερε: «Δεν έκανα αυτή τη δήλωση. Νομίζω ότι μιλάω καλά ελληνικά και προσπαθώ να διατυπώσω τις σκέψεις μου κι επειδή εγώ μιλάω ανοικτά στους παίκτες μου μετά τα παιχνίδια, ήθελα να ξέρουν τι αισθάνομαι και τι σκέφτομαι, ήθελα να συζητηθούν όλα αυτά με ψυχραιμία για να γίνει το καλύτερο για τον σύλλογο».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου