ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΣΤΑ «ΠΡΑΣΙΝΑ» Ο ΜΠΙΛΑΛ ΜΑΧΑΡ

Ο 17χρονος Αιγύπτιος επιθετικός συμφώνησε σε όλα με τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Στα «πράσινα» ο Μπιλάλ Μαχάρ

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι πλέον ο Μπιλάλ Μαχάρ, με τους «πράσινους» να τα βρίσκουν τελικά σε όλα με την Arab Constructions για την απόκτησή του. Ο 17χρονος επιθετικός, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα της Αιγύπτου και έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την ίδια ομάδα όπως ο Μο Σαλάχ, απασχολεί εδώ και μήνες το «τριφύλλι».

Αρχικά, η αιγυπτιακή ομάδα ήταν αρνητική στο να στείλει τον παίκτη στον Παναθηναϊκό, αλλά τελικά οι διαπραγματεύσεις έφεραν αποτελέσματα. Ο Μπιλάλ Μαχάρ αναμένεται να ενταχθεί στην Κ17 του συλλόγου και στη συνέχεια να προωθηθεί στην Κ19.

Οι «πράσινοι» δεν θα δώσουν χρήματα στην Arab Constructions, αλλά οι Αιγύπτιοι θα κρατήσουν το 20% των δικαιωμάτων του παίκτη, σε περίπτωση μεταπώλησης.

Ο Μπιλάλ Μαχάρ θα αποτελέσει τον πρώτο Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή στην ιστορία του «τριφυλλιού». Ο πατέρας του παίκτη, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και ο ίδιος με μεγάλη καριέρα, Αμπντούλ Ραχμάν Μαχάρ, επιβεβαίωσε το ντιλ με τον Παναθηναϊκό σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ της Αιγύπτου:

«Ολοκληρώσαμε τις διαδικασίες για τη μεταγραφή του Μπιλάλ στον Παναθηναϊκό. Θα ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα στην Ελλάδα, έχοντας παίξει πρώτα στην Arab Constructions. Επιλέξαμε τον Παναθηναϊκό για να ξεκινήσει ο Μπιλάλ την επαγγελματική του σταδιοδρομία και να συνεχίσει να εξελίσσεται χωρίς πίεση, αν και είχαμε μεγαλύτερες προσφορές από ομάδες της Γαλλίας και της Ισπανίας. Όμως θεωρούμε πως είναι το κατάλληλο βήμα γι’ αυτόν σε αυτό το στάδιο.

Η Arab Constructions θα είναι πάντα το πρώτο μας σπίτι και όλοι αντιμετώπισαν την ιδέα για το πρώτο επαγγελματικό βήμα του Μπιλάλ εξαιρετικά και τους ευχαριστούμε. Γι’ αυτό συμφωνήσαμε με τον Παναθηναϊκό, να κρατήσει η Arab Constructions το 20% των δικαιωμάτων του Μπιλάλ σε περίπτωση μεταπώλησης, έτσι ώστε η ομάδα να επωφεληθεί από την πρόοδο του γιου μου».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
Video 1

Bilal Mahal

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 18 Ιανουαρίου