ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ: «ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ... ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΙΑΣ 10ΕΤΙΑΣ» (PHOTO)

Αντίο στην ομάδα της καρδιάς του είπε ο Παναγιώτης Ζωγραφάκης που αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό ύστερα από δέκα χρόνια.

Ζωγραφάκης: «Ομάδα της καρδιάς μου ο Παναθηναϊκός... κλείνει ο κύκλος μιας 10ετιας» (photo)

Ο Παναγιώτης Ζωγραφάκης ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του και τους προπονητές της ομάδας για τα ωραία χρόνια που πέρασε, αλλά και τον σύλλογο του Τριφυλλιού, δίνοντας του τη δυνατότητα να εξελιχθεί και να ωριμάσει ποδοσφαιρικά. 

Αναλυτικά το μήνυμα του νεαρού ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού

«Σήμερα κλείνει ο κύκλος μιας 10ετιας στον Παναθηναϊκό,στην ομάδα της καρδιάς μου,στην ομάδα όπου πέρασα τα καλύτερα μου χρόνια..

Θέλω να ευχαριστήσω ολους τους συμπαίκτες μου το προσωπικό τους προπονητές τα πάντα και πιο πολύ θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που δεν με πιστεύουν γιατί μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω με ακόμα περισσότερη δίψα.. Τώρα αρχίζουμε..Ευχαριστω Παναθηναικε. Για πάντα πράσινο».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
View this post on Instagram

Σήμερα κλείνει ο κύκλος μιας 10ετιας στον Παναθηναϊκό,στην ομάδα της καρδιάς μου,στην ομάδα όπου πέρασα τα καλύτερα μου χρόνια..Θέλω να ευχαριστήσω ολους τους συμπαίκτες μου το προσωπικό τους προπονητές τα πάντα και πιο πολύ θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που δεν με πιστεύουν γιατί μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω με ακόμα περισσότερη δίψα.. Τώρα αρχίζουμε..Ευχαριστω Παναθηναικε. Για πάντα πράσινος..?☘️

A post shared by Panathinaikos U20 ☘️ (@panos_zwgrafakis) on

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 19 Ιανουαρίου