ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ… ΑΘΟΡΥΒΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

Όσο ο Σένκεφελντ δεν «κλείνει» σε άλλη ομάδα, πιθανότητες υπάρχουν και με το παραπάνω.

Παναθηναϊκός: Προχωρούν… αθόρυβα στα μεταγραφικά

Στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει μια φαινομενική ηρεμία. Δεν είναι έτσι όμως. Ο Νίκος Νταμπίζας προχωρά τις επαφές και τις συζητήσεις με τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει, προκειμένου να έρθει η επόμενη μεταγραφική κίνηση. Προτεραιότητα είναι σαφώς ο αμυντικός μέσος, αλλά είναι άτοπο να πει κανείς πως αυτή η απόκτηση θα είναι η πρώτη που θα ακολουθήσει. Βλέπετε αν υπάρξει συμφωνία με παίκτη για άλλη θέση στο ενδιάμεσο, τότε δεδομένα θα προχωρήσει το θέμα.

Αυτό που έχουν επιλέξει οι «πράσινοι», όμως, είναι να κινούνται αθόρυβα. Γι’ αυτό και τον τελευταίο καιρό ειδικά, είναι λιγοστές οι πληροφορίες που… βλέπουν το φως της δημοσιότητας κι αυτές κυρίως απ’ το εξωτερικό. Με τα τωρινά δεδομένα, η λογική λέει πως πριν και το φιλικό με τη Μπεσίκτας (10 Αυγούστου), δύσκολα θα τελειώσει κάποια μεταγραφή. Αλλά κανείς δεν μπορεί να το πει με σιγουριά, μιας και ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψει θετική εξέλιξη και να… σκάσει η επόμενη «βόμβα»! Συν τοις άλλοις μην ξεχνάμε πως είναι πάντα ανοιχτό εδώ και μέρες το θέμα του Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος παραμένει πρώτος στη λίστα για τα στόπερ κι όσο δεν «κλείνει» αλλού, υπάρχουν και με το παραπάνω πιθανότητες.

Τέλος, υπήρξαν νέα δημοσιεύματα στη Βρετανία χθες, για τον αμυντικό χαφ Κουασί της Σέλτικ. Ο παίκτης βέβαια έχει να αγωνιστεί απ’ τον Οκτώβριο του 2018 (σχεδόν έναν χρόνο).

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου