ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ

Σκέψη για προσφυγή από τον Κουλιμπαλί, πληρώθηκε ο Οικονόμου

Παναθηναϊκός: Βροχή τα εξώδικα

Τα εξώδικα και οι προσφυγές στον Παναθηναϊκό δεν έχουν τέλος. Η προσφυγή του Μολέδο για την εφορία, που του χρωστάει η ΠΑΕ θα εκδικαστεί στις 15 Ιουλίου. Ο Βαγγέλης Οικονόμου είχε ζητήσει με εξώδικο πριν λίγες ημέρες τα οφειλόμενα ύψους 45.000 ευρώ, για να μην προχωρήσει σε προσφυγή και τελικά πήρε τα χρήματα.

Ακολούθησε ο Μουνιέ, που έκανε εξώδικο και ζήτησε την δόση του Μαΐου ύψους 145.000 ευρώ μέσα σε οκτώ ημέρες, αλλιώς θα κάνει προσφυγή και θα διεκδικήσει όλο το συμβόλαιο τη νέα χρονιά, που φθάνει τις 430.000 ευρώ καθαρά. Στον Παναθηναϊκό λένε ότι ο Μουνιέ θα πάρει την δόση του Μαΐου τις επόμενες ημέρες και το έχουν πει και στον ίδιο.

Πλέον την ίδια τακτική θα ακολουθήσουν και άλλοι «κομμένοι», διότι βλέπουν, ότι με αυτό τον τρόπο πληρώνονται την δόση Μαΐου. Και όλο αυτό ξεκινάει από το μεγάλο λάθος του Νίκου Νταμπίζα, που πριν λίγες ημέρες, είχε πει ότι κανείς από τους κομμένους δεν θα πάρει ευρώ από αποζημίωση, για να φύγει. Το νεότερο είναι, ότι σκέφτεται να κάνει προσφυγή και ο Κουλιμπαλί, που δεν έχει πάρει εκτός από την δόση Μαΐου και το μεγαλύτερο μέρος της δόσης Φεβρουαρίου…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου