ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΣΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΗ, ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν αλλάζει στάση και φιλοσοφία στο θέμα των ανανεώσεων.

Παναθηναϊκός: Μήνυμα της ΠΑΕ σε Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη

Ο Παναθηναϊκός με διαρροή που έκανε χθες, αναφέρθηκε στο θέμα των επεκτάσεων των συμβολαίων των παικτών και σαφέστατα έστειλε μήνυμα και στον Μπουζούκη και στον Χατζηγιοβάννη και σε όσους θα κληθούν μελλοντικά να επεκτείνουν τα συμβόλαιά τους.

Οι «πράσινοι» επί της ουσίας λένε, ότι έχει γίνει αξιολόγηση για τον κάθε παίκτη και βάση αυτής της αξιολόγησης γίνονται οι προσφορές που δεν αλλάζουν, για να μην χαλάσουν και οι ισορροπίες στα αποδυτήρια. Όπως έλεγαν οι «πράσινοι, «το ζήτημα δεν είναι οικονομικό, ούτε θέμα μπάτζετ. Υπάρχουν νόρμες που ακολουθούνται από το σύλλογο, με κάθε ποδοσφαιριστή να βρίσκεται σε συγκεκριμένη κατηγορία, ανάλογα με την αξιολόγηση που έκαναν στο τέλος της σεζόν ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής της ομάδας.

Επομένως ο σύλλογος στις προτάσεις που κάνει στους ποδοσφαιριστές κινείται με αυτή τη φιλοσοφία. Κάθε παίκτης μπορεί να συμφωνεί με αυτή την αξιολόγηση ή να αξιολογεί διαφορετικά τον εαυτό του, όμως το βέβαιο είναι ότι ο Παναθηναϊκός ενεργεί βάσει της συγκεκριμένης πολιτικής του δίχως παρέκκλιση».

Με αυτό καταλαβαίνει κανείς, ότι δύσκολα ο Νίκος Νταμπίζας θα κάνει βελτιωμένες προτάσεις σε Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη, που να καλύπτει τα θέλω τους με ότι αυτό συνεπάγεται. Ειδικά για το θέμα Μπουζούκη, ίσως οι επόμενες ημέρες είναι σημαντικές, για να δούμε αν τελικά υπάρχει συμφωνία, η αν η αδιάλλακτη θέση της ΠΑΕ τρενάρει και άλλο το θέμα.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου