ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΡΟΜΠΕΡΖ, ΔΕΞΙΟΠΟΔΑΡΟ ΣΤΟΠΕΡ ΘΕΛΕΙ Ο ΔΩΝΗΣ

Ο 32χρονος στόπερ του Απόλλωνα Λεμεσού Ρομπέρζ, όχι απλά έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό, αλλά είναι ψηλά στις προτιμήσεις του Νίκου Νταμπίζα, αποτελεί μία πολύ δύσκολη περίπτωση. 

Δύσκολη η περίπτωση του Ρομπέρζ, δεξιοπόδαρο στόπερ θέλει ο Δώνης

Το θετικό είναι, ότι ο παίκτης θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα του, δύο χρόνια πριν από την λήξη του συμβολαίου του και να για να γίνει αυτό είναι δύσκολο να μείνει ελεύθερος, όπως θέλει ο Παναθηναϊκός.

Ο μάνατζερ του παίκτη έχει ενημερωθεί, ότι θα απασχολήσει τον Παναθηναϊκό, μόνο αν μείνει ελεύθερος, αφού όπως είναι γνωστό οι «πράσινοι» δεν μπορούν να δώσουν χρήματα. Ο παίκτης θα πιέσει σε αυτή την κατεύθυνση, αλλά είναι δύσκολο να πείσει την διοίκηση της ομάδας του να τον αφήσει ελεύθερο.

Θα δούμε πως θα εξελιχθεί το θέμα. Ο Ρομπέρζ ήταν από τους καλύτερους στόπερ του πρωταθλήματος στην Κύπρο την σεζόν, που ολοκληρώθηκε.

Ο Γιώργος Δώνης, πάντως προτιμάει αν αποκτηθεί ένας στόπερ να είναι δεξιοπόδαρος, αφού μην ξεχνάμε, ότι αποχώρησε ο Κουλιμπαλί, που ήταν ο βασικός δεξιοπόδαρος στόπερ, όταν έπαιζε η ομάδα με τρεις.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου