ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «ΧΤΥΠΑΕΙ» ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!

Σε πλήρη εξέλιξη οι επαφές του Παναθηναϊκού για την άμεση ενίσχυση με παίκτες που έχουν ξεχωρίσει.

Παναθηναϊκός: «Χτυπάει» και περιμένει!

Αισίως μπήκαμε στο καλοκαίρι. Αυτόματα ενεργοποιούνται όλες οι πτυχές του σχεδιασμού μιας ποδοσφαιρικής ομάδας. Καθώς πλέον όλοι βρίσκονται σε διάθεση 2019-20. Για τον Παναθηναϊκό η προετοιμασία της επόμενης περιόδου έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες, με τα δεδομένα προβλήματα που υπάρχουν. Όμως αυτή τη στιγμή τα ζητήματα δείχνουν να έχουν προχωρήσει σιγά-σιγά. Σε όλους τους τομείς και μεταξύ αυτών φυσικά και οι επαφές με ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει το «τριφύλλι» για την ενίσχυση του ρόστερ!

Προφανώς και οι περιπτώσεις των παικτών που δεν υπολογίζονται «καίνε», ακόμη κι αν όπως είπε προ ημερών ο Νίκος Νταμπίζας δεν επηρεάζουν το σχεδιασμό για την ενίσχυση του έμψυχου υλικού. Ξεκάθαρα όμως κανείς δε θέλει να «τρέχουν» συμβόλαια για κάποιους που έτσι κι αλλιώς δε θα έχουν ρόλο στην ομάδα. Παράλληλα με αυτές τις υποθέσεις, όμως, οι επαφές με τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα του «τριφυλλιού» προχωρούν σιγά σιγά. Όπως έγραψε η «Π» ήδη έχουν γίνει διερευνητικές με τουλάχιστον 2-3 παίκτες. Είναι γνωστό το τι θέλει ο καθένας, τι δίνει ο Παναθηναϊκός, τι ζητά η πλευρά των ποδοσφαιριστών. Οι συζητήσεις θα ενταθούν από τις επόμενες μέρες και πλέον θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις με κάποιους εξ αυτών.

Ο Νίκος Νταμπίζας θα κάνει προσφορές και αν προκύψει κάποια θετική απάντηση, τότε αυτόματα το θέμα θα «κλείνει»! Ουσιαστικές προτεραιότητες αναφορικά με τις θέσεις, δεν υπάρχουν. Όπου ο Παναθηναϊκός βρίσκει… πρόσφορο έδαφος, θα προχωρά τις επαφές και αν το θέμα «κλείσει» θετικά, η μεταγραφή θα προχωρά στο τελικό της στάδιο. Χωρίς να έχει να κάνει αυτό με το αν πρόκειται για στόπερ, για χαφ ή ται εξτρέμ. Αναφέρουμε τις συγκεκριμένες θέσεις γιατί αυτή τη στιγμή δείχνουν να «καίνε» περισσότερο τον Παναθηναϊκό. 

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως έχει μείνει περίπου ένας μήνας μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας της επόμενης σεζόν. Διάστημα που φαντάζει μεγάλο, αλλά επειδή σε ζητήματα μεταγραφικού σχεδιασμού τα απρόοπτα είναι πολλά, δεν είναι και τόσο… 

Το να μιλήσει κανείς για ονόματα, εμπεριέχει αρκετό ρίσκο. Όπως έχουμε αναφέρει υπάρχουν οι υποθέσεις των Μπλατί Τουρέ και Κάλουμ Ρόμπερτς που δεδομένα απασχολούν, αλλά είναι απλά δύο απ’ τις πολλές περιπτώσεις που υπάρχουν στην «πράσινη» λίστα.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου