ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ... ΜΥΘΙΚΟΥ ΜΠΟΡΑ ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΒΙΤΣ

Ο Μπόρα Μιλουτίνοβιτς έδωσε πολύτιμες συμβουλές στους νεαρούς του Παναθηναϊκού! 

Οι συμβουλές του... μυθικού Μπόρα Μιλουτίνοβιτς

Το ταξίδι των τμημάτων υποδομής του Παναθηναϊκού στο Κατάρ, ήταν απόλυτα επιτυχημένο. Εκεί βρέθηκαν η Κ18, η Κ16 και η Κ14, παίρνοντας μέρος σε τουρνουά. Μία απ’ τις ομάδες που αντιμετώπισαν οι «πράσινοι» ήταν η Ασπάιρ του Κατάρ. Υπεύθυνος των ακαδημιών του συγκεκριμένου σωματείου, είναι ο μυθικός Μπόρα Μιλουτίνοβιτς.

Ο πολύπειρος προπονητής που όλοι τον γνωρίζουν επειδή έχει βρεθεί σε τελικές φάσεις Παγκοσμίων Κυπέλλων με πέντε διαφορές Εθνικές, έδωσε πολύτιμες συμβουλές στα παιδιά του Παναθηναϊκού με την ευκαιρία της παρουσίας τους στη χώρα που θα διοργανώσει το Μουντιάλ του 2022. Μάλιστα, ο Μιλουτίνοβιτς τους τόνισε πως είδε αρκετό ταλέντο στους «πράσινους»:

«Είστε όλοι σας αρκετά καλοί ποδοσφαιριστές, όμως δε θα πρέπει να μείνετε σε αυτό. Πρέπει να συνεχίσετε τη σκληρή δουλειά», είπε αρχικά ο 74χρονος Σέρβος και συνέχισε: «Έτσι θα καθιερωθείτε και στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού. Είναι τυχερός και ο προπονητής που σας έχει καθώς είστε ένα αξιόλογο σύνολο με αρκετό ταλέντο.

Είναι σημαντικό να καταφέρετε να είστε μέλη της Εθνικής ομάδας ενώ έρχεται και το Μουντιάλ του 2022 εδώ στο Κατάρ και για μένα θα ήταν αρκετά ευχάριστο αν έβλεπα κάποιον από εσάς με την Εθνική Ελλάδος εδώ. Να ξέρετε ότι η πιο σημαντική κίνηση στο ποδόσφαιρο είναι πάντα η επόμενη. Να το έχετε καλά στο μυαλό σας αυτό στη διάρκεια των αγώνων».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου