ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ!

Η «Π» θυμίζει τις περιπτώσεις στις οποίες ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε έντονα να «σπάσει» συμβόλαια παικτών που δεν υπολόγιζε-Το λιγότερο κάποιους μήνες διαρκούσε η διαδικασία!

Παναθηναϊκός: Ποτέ δεν ήταν εύκολο!

Η διαδικασία στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ποτέ δεν ήταν εύκολη. Όχι μόνο λόγω των οικονομικών που είναι όχι απλά… στενά, αλλά ακόμη πιο δύσκολα. Οι «πράσινοι» πρέπει να ξεκαθαρίσουν τι θα γίνει με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται αλλά δεσμεύονται με συμβόλαιο με το «τριφύλλι». Μέχρι να ξεκαθαρίσουν οι συγκεκριμένες υποθέσεις (για παράδειγμα Μουνιέ, Οικονόμου, Άλτμαν κτλ), είναι δύσκολο για τον Παναθηναϊκό να προχωρήσει στην ενίσχυση του ρόστερ του, τουλάχιστον στο σημείο που θα ήθελε και θα έπρεπε φυσικά. Σε κατάσταση όπως η τωρινή, έχουν βρεθεί ξανά στο παρελθόν οι «πράσινοι». Δηλαδή να θέλουν να αποδεσμεύσουν ποδοσφαιριστές για να προχωρήσουν το σχεδιασμό τους.

Με τη διαφορά πως αυτή την εποχή τα δεδομένα (οικονομικά) είναι ακόμη δυσκολότερα! Αν ανατρέξουμε μόνο στα τελευταία χρόνια, την εποχή των… μνημονίων όπως έχουμε συνηθίσει να λέμε, θα βρούμε αρκετές χαρακτηριστικές περιπτώσεις που καταδεικνύουν το πόσο δύσκολα θα είναι τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό στην προσπάθειά του να αποδεσμευτεί από κάποιους ποδοσφαιριστές.

Η «Π» σας θυμίζει τις πιο… κραυγαλέες υποθέσεις παικτών που δεν υπολογίζονταν, αλλά «ταλαιπώρησαν» οι περιπτώσεις τους για αρκετούς μήνες μέχρι τελικά να αποχωρήσουν.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 24 Αυγούστου