ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ» ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ!

Τα δεδομένα που φέρνουν μεγαλύτερη πίεση στον Παναθηναϊκό για να… ανέβει σκαλοπάτια την επόμενη σεζόν ανεξάρτητα απ’ το δεδομένα ελάχιστο μπάτζετ για το μέγεθός του

Παναθηναϊκός: «Καταδικασμένος» να βελτιωθεί!

Σε δύο μέρες από σήμερα, θα έχει ολοκληρωθεί και τυπικά η αγωνιστική περίοδος 2018-19. Με το τέλος των προπονήσεων των «πράσινων». Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα ξεκινήσουν την διακοπές τους και ο τεχνικός διευθυντής με τον προπονητή θα «τρέξουν» τα ζητήματα του σχεδιασμού. Κάτι που θα κρίνει και το ποιοι απ’ τους ποδοσφαιριστές δε θα επιστρέψουν στο «Γ. Καλαφάτης» μετά την καλοκαιρινή τους άδεια. Αλλά κυρίως κάτι που θα κρίνει τις δυνατότητες και το… ύψος του Παναθηναϊκού την επόμενη σεζόν. Το 2019-20 από κάθε άποψη θα είναι κομβικό για το «τριφύλλι».

Διότι πλέον δε θα υπάρχει το μίνιμουμ των απαιτήσεων, δε θα υπάρχουν κάποια σημαντικά «αγκάθια» που αποτέλεσαν δικαιολογημένα άλλοθι. Με απλά λόγια οι «πράσινοι» είναι… καταδικασμένοι να βελτιωθούν την επόμενη σεζόν. Σαφώς και δε θα πει κανείς να διεκδικήσουν το Πρωτάθλημα, επειδή πρέπει να ονειροπολείς για να πιστέψεις κάτι τέτοιο. Όμως σε σχέση με τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, η διαφορά προς τα πάνω επιβάλλεται να είναι σημαντική.

Διαβάστε το αναλυτικό θέμα του Λευτέρη Μπακολιά στη σημερινή ΠΡΑΣΙΝΗ που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου