ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΠΟΙΝΗ ΤΗΣ UEFA

Ένας τρόπος υπάρχει για να σβηστεί η ευρωπαϊκή τιμωρία του Παναθηναϊκού και είναι… ανέφικτος.

Παναθηναϊκός: Μόνο έτσι θα πέσει η ποινή της UEFA

Έχει ακουστεί και άλλες φορές στο πρόσφατο παρελθόν, γράφτηκε και χθες, για τις σκέψεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να κάνει αίτημα στην UEFA με στόχο να σβήσει τον τρίτο χρόνο της ποινής και αν στην τρέχουσα περίοδο τερματίσει στην πεντάδα την μεθεπόμενη περίοδο να παίξει κανονικά στα κύπελλα Ευρώπης.

Οι πληροφορίες της «Πράσινης» αναφέρουν, ότι αυτό είναι ανέφικτο αυτή τη στιγμή. Κατ’ αρχάς, υπάρχει το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με 20.000 ευρώ πρόστιμο για το πλάνο βιωσιμότητας, κάτι που σημαίνει, ότι αν έβγαινε στην Ευρώπη, δεν θα έπαιρνε την άδεια να παίξει.

Η μοναδική περίπτωση να έρθουν όλα πάνω–κάτω και να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να έχει ελπίδες να σβηστεί ο τρίτος χρόνος της τιμωρίας είναι μία. Να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να αποδείξει σε έξι μήνες, ότι πλέον η θέση του είναι καθαρή και όχι αρνητική. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να μπουν άμεσα περί τα 22 εκατ. ευρώ. Σενάριο, που μοιάζει ανέφικτο, εκτός αν βρεθεί κάποιος που να αγοράσει την ΠΑΕ και βάλει αυτά τα χρήματα με στόχο να σβήσει την ποινή.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου