ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Η ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ «ΖΟΥΓΚΛΕΣ» ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Ο τραμπουκισμός και η «ζούγκλα» έχει γίνει… καθημερινότητα στα ντέρμπι με γηπεδούχο τον ΟΣΦΠ-Η «ΠΡΑΣΙΝΗ» θυμίζει τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα των τελευταίων ετών

Παναθηναϊκός: Η Ριζούπολη και οι άλλες «ζούγκλες» του Ολυμπιακού

Η Ριζούπολη δεν είναι πλέον ένα γήπεδο. Δε μας κάνει να θυμόμαστε τον Απόλλωνα, ή ακόμη και την περίοδο που εκεί έπαιξε ο αιώνιος. Είναι η λέξη που πλέον έχουμε συνδυάσει όλοι με την τρομοκρατία, με το «ετσιθελικό» αποτέλεσμα, με τα πρόσωπα που ενεπλάκησαν εκεί και καταδεικνύουν το τις μάστιγες της κοινωνίας μας όχι απλά του αθλητισμού. Είναι εκείνο το ματς του Παναθηναϊκού στο συγκεκριμένο γήπεδο, που πάντα θα μνημονεύεται ως… μονάδα μέτρησης επεισοδίων και τραγικών συνθηκών αγώνα.

Προ ημερών ήταν η… επέτειος εκείνης της «μαύρης» μέρας για το ποδόσφαιρο και του fair play. Παρ’ όλα αυτά, δεν πρέπει να νομίζει κανείς πως ήταν η μοναδική περίπτωση που ο Ολυμπιακός έκανε… ροντέο έναν αγώνα για να έχει το πλεονέκτημα (το λέμε κομψά). Η συγκεκριμένη ομάδα έχει αναγάγει τη… ζούγκλα σε σύνηθες φαινόμενο όταν υποδέχεται το «τριφύλλι». Και φυσικά για τιμωρίες ούτε λόγος!

Η «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας σας… φρεσκάρει λίγο τη μνήμη με τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα των τελευταίων ετών.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 20 Αυγούστου